12 d’agost de 2020 12/8/20

Virginia Martí lamenta que el Partit Popular intente enganyar als veïns a propòsit d'una reunió convocada per ells mateixos

Virginia Martí lamenta que el Partit Popular intente enganyar als veïns a propòsit d'una reunió convocada per ells mateixos - (foto 1)

  L'alcaldessa de Cabanes, Virgínia Martí, ha lamentat hui que el PP del municipi intente de nou enganyar als veïns acusant-la de prioritzar la Diputació a propòsit d'una reunió convocada per ells mateixos el dijous 12 de setembre.

  La primer edil va rebre un correu electrònic del regidor popular José Manuel Ens en el qual se li demanava parlar sobre la situació de la platja de Torre de la Sal després de les pluges quan ja tenia l'agenda de la setmana completa.

  "Se'ls va oferir vindre des de les 7.50 fins a les 12.30h, hora en la qual tenia el compromís d'estar en l'entrada de bous i cavalls de Segorbe i van demanar acudir a les 13.30h. En un exercici de transparència i amb l'afany de donar-los tota la informació possible, es va accedir al fet que vingueren a l'Ajuntament però mai es va tractar d'una reunió formal convocada pel consistori", ha indicat Martí.

  Les regidores de Medi Ambient i d'Infraestructures municipals els van oferir tota la informació que van sol·licitar com a partit d'oposició que són perquè conegueren la situació.

  "Sentim molt que es dediquen a mentir deliberadament i amb tot el coneixement amb el simple afany de danyar la imatge de l'alcaldessa", ha agregat l'alcaldessa de Cabanes. Martí ha lamentat que aquesta siga la manera d'entendre el funcionament democràtic del Partit Popular.

  Pujar