21 de gener de 2020 21/1/20

La socialista Virginia Martí, nova alcaldessa de l’Ajuntament de Cabanes

La socialista Virginia Martí, nova alcaldessa de l’Ajuntament de Cabanes - (foto 1)

  Virginia Martí ostentarà l'alcaldia de l'Ajuntament de Cabanes en aquesta nova legislatura que ha començat hui amb la sessió constitutiva en la què ha comptat amb el suport dels set regidors del PSPV-PSOE.

  La nova alcaldessa es va mostrar molt contenta amb l'oportunitat de dirigir el Consistori de Cabanes durant els pròxims quatre anys: “Treballarem molt dur perquè la nostra localitat continue creixent amb pas ferm i segur. Barallarem perquè les veïnes i veïns de Cabanes continuen experimentant una millora en el seu dia a dia”.

  “Volem que Cabanes siga un referent a la província per les seues polítiques progressistes que redundaran en la millora evident en la qualitat de vida de les persones que viuen al nostre poble”, va agregar.

  El ple municipal quedarà integrat, després de la sessió constitutiva de hui, per set regidors del PSPV-PSOE, dos del Partit Popular i dos de Compromís.

  Martí torna, d'aquesta forma, a exercir com a alcaldessa, càrrec que ja va exercir durant any i mig des de maig de 2016 gràcies al pacte entre Units pel Poble-Compromís i PSPV-PSOE.

  ocultar
  La socialista Virginia Martí, nova alcaldessa de l’Ajuntament de Cabanes
  Pujar