13 d’agost de 2020 13/8/20

El PP recorda a l'alcaldessa que "Torrelasal també és Cabanes"

  • El Grup Municipal del PP reivindica un pla integral de conservació i manteniment per a no alimentar la degradació d'un entorn que és un potencial turístic

El Partit Popular de Cabanes ha fet una crida a l'alcaldessa perquè invertisca en conservació i manteniment en Torrelasal “perquè també és Cabanes”. El regidor del PP, José Manuel Nos, ha fet aquestes declaracions després de denunciar la degradació de contenidors situats en la zona dels càmpings “que haurien d'estar subjectes a un control i inspecció periòdica per a evitar l'estat d'abandó en el qual es troben”.

Per a Nos, “és evident que l'alcaldessa ni està ni se li espera a Cabanes. La seua carrera política està en Diputació i Cabanes només ha sigut una plataforma des de la qual ambicionar altres metes. Un flac favor per al nostre poble que està abandonat perquè l'ajuntament no gestiona”.

Des del PP plantegen un pla integral de conservació i manteniment que pose fre a la imatge que projecta Torrelasal. “Un baluard turístic que hauria de ser objecte d'inspeccions periòdiques està abandonat a la seua sort i els seus residents ignorats”. De fet, tal com assenyala Nos, “els veïns denuncien que paguen impostos de primera però reben serveis de tercera”.

Una xarxa de clavegueram deficient, problemes periòdics en la xarxa de fecals o un parc de contenidors que està degradat i danyat formen part d'un sector “que reclama ser tingut en compte”, adverteix Nos. “Des del PP continuarem defensant als ciutadans del nostre poble, perquè mentre l'alcaldessa es passeja per la província com a diputada de Turisme, a Cabanes, i concretament *Torrelasal, l'abandó és vergonyós”.

Pujar