Castellano

El PP reclama fons per a atraure inversors i crear ocupació en el polígon de Cabanes

El PP reclama fons per a atraure inversors i crear ocupació en el polígon de Cabanes
  • El parc industrial presenta un estat d'abandó notable que provoca la fugida d'empreses i negoci

MÉS FOTOS
El PP reclama fons per a atraure inversors i crear ocupació en el polígon de Cabanes - (foto 2)
El PP reclama fons per a atraure inversors i crear ocupació en el polígon de Cabanes - (foto 3)

El Partit Popular de Cabanes ha reclamat al PSOE la inversió en el polígon industrial de la localitat que permeta posar en valor aquest parc i atraure empreses i signatures que reactiven l'economia local. “Tenim una plataforma única que hauria de ser objecte de mesures de conservació i manteniment que, no obstant això, brillen per la seua absència. I aquest abandó està generant una fugida de capitals que en la pràctica podrien convertir-se en llocs de treball”.

Ana Obiol, portaveu del Partit Popular a Cabanes, ha reclamat a l'alcaldessa socialista, Virginia Martí, “que en els seus trasllats diaris a la Diputació Provincial aprofite per a fer-se un volt pel polígon del nostre poble. S'adonarà de la poca atenció que presta a aquest parc i l'abandó del qual tan mal servei fa a la nostra economia”.

Per al PP, “és fonamental invertir en la posada a punt d'aquest sector. Cal netejar els carrers, conservar els espais enjardinats i reparar totes aquelles instal·lacions que estan danyades. És la imatge de Cabanes i no podem mostrar un desistiment tan clar perquè l'abandó l'única cosa que provoca és la fugida d'inversions i pèrdua d'oportunitats per als nostres veïns”.

A Cabanes, amb més de 200 famílies en atur, “el PSOE hauria de treballar per a generar ocupació, no per a provocar la seua fugida”. “I fer-ho no sols per a guanyar noves empreses que aporten un valor afegit a l'economia local, sinó també per a cuidar dels negocis que estan instal·lats i que pateixen en primera persona l'abandó socialista”.

La realitat és que “l'esquerra l'única cosa que ha fet és disparar el rebut de la llum enfront de la revolució fiscal que des del PP proposem per a fomentar la riquesa i greixar l'economia”. Mentre a Cabanes, en el polígon, la imatge és la de fems en les cunetes, herbes que creixen sense control per la falta de labors de jardineria, senyals caiguts, sots no reparats que generen riscos d'accidents... “Una situació que no podem permetre i que des del PP exigim que es corregisca en benefici dels nostres empresaris i pel futur dels nostres veïns”, ha declarat la portaveu del PP.

Pujar