28 d’octubre de 2020 28/10/20

El PSPV de Cabanes "no deixa de treballar en els assumptes crucials per al futur de Cabanes i els seus veïns"

El PSPV de Cabanes "no deixa de treballar en els assumptes crucials per al futur de Cabanes i els seus veïns" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV de Cabanes "no deixa de treballar en els assumptes crucials per al futur de Cabanes i els seus veïns" - (foto 2)

  L'Alcaldessa socialista, Virginia Martí, ha estat este matí a València amb la regidora d'Urbanisme Lidon Morralla, mantenint reunions de treball en la Conselleria de polítiques territorials, obres públiques i mobilitat per a coordinar els treballs del Pla General i abordar la problemàtica de la carretera de Miravet.

  Les dues responsables polítiques s'han reunit amb Immaculada Orozco, secretària autonòmica, Rafael Briet, sotssecretari i en la directora general de política territorial per tal de coordinar amb la Conselleria la redacció i tramitació del Pla General de Cabanes. D'altra banda, han estat amb el Conseller, Arcadi España, parlant de la carretera de Miravet. Segons ha explicat Martí, "la coordinació entre les administracions serà clau per al futur de la carretera i per això puc dir ja que la setmana que ve ens reunirem amb la Direcció Territorial de Medi Ambient, la direcció del Parc Natural del Desert de les Palmes i la Diputació per tal d'abordar la problemàtica del vial i la seua solució". 

  El PSPV respon a les crítiques trivials i absurdes amb treball i dedicació que és el manament que va fer el poble de Cabanes a les urnes el passat 26 de maig. 

  Pujar