3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP proposa implantar el servei d'infermeria escolar als centres educatiu de Cabanes

El PP proposa implantar el servei d'infermeria escolar als centres educatiu de Cabanes - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, considera que la iniciativa, ja operativa en localitats com Benicàssim, Onda i Sogorb, “milloraria la qualitat assistencial dels estudiants”

El Grup Popular a l'Ajuntament de Cabanes ha presentat una moció que es debatrà en el pròxim ple amb l'objectiu de dotar als centres educatius de la localitat amb un servei d'infermeria escolar. L'objectiu, tal com ha assenyalat la portaveu del PP en el municipi, Ana Obiol, “és garantir la qualitat assistencial dels nostres estudiants, que tindrien un professional sanitari a la seua disposició en cas de requerir-ho durant la seua assistència a les aules”.

Una prestació que, tal com ha assenyalat Obiol, “ve a sumar i a millorar la qualitat de vida dels estudiants del nostre municipi i que ofereix seguretat i garanties al conjunt de la comunitat educativa”. De fet, tal com ha considerat la regidora, “en un moment tan extraordinari com el que estem vivint com conseqüència de la pandèmia del coronavirus, la implantació d'aquest servei seria de gran ajuda per a definir i establir els protocols exigits pel COVID-19”.

Així les coses, Obiol confia que la proposta, que s'elevarà al pròxim ple de la corporació, “prospere i s'aprove per unanimitat”. “En aquest tema no ha d'haver-hi condicions ni qüestions que generen controvèrsia, perquè tots hauríem de donar suport a la posada en marxa d'un servei que ve a ajudar i a donar cobertura als escolars i estudiants, així com als seus docents”.

Pujar