17 de novembre de 2019 17/11/19

El Partit Popular de Cabanes exigeix que el cost de la desaladora ho assumisca de forma íntegra el Govern Central

El Partit Popular de Cabanes exigeix que el cost de la desaladora ho assumisca de forma íntegra el Govern Central - (foto 1)

  “De forma íntegra i quants abans. Cabanes i els seus veïns no mereixen que l'herència del PSOE siga una càrrega per a les nostres butxaques. L'única eixida possible és que el Govern Central siga el que assumisca els costos de la hipoteca en forma de desaladora que ens va deixar el PSOE de Zapatero”. Així de contundent s'ha mostrat la portaveu del Grup Municipal Popular de Cabanes, Lucia García, a l'hora d'exigir que “siga el Govern de Pedro Sánchez el que es responsabilitze de tot el cost de la desaladora”.

  En aquesta línia, i tal com el Partit Popular va traslladar a PSOE i Compromís en la reunió celebrada en el consistori dues setmanes després d'haver rebut la resposta d'Acuamed, García ha mostrat el seu desig que “com succeeix en altres desaladoras d'Espanya, siga el Govern Central qui córrega amb totes les despeses derivades de la mateixa”. “Aqueixa és l'única solució possible i esperem que siga també la postura d'un PSOE i Compromís que durant tota la legislatura han passat de perfil per aquest problema i que solament ara semblen entendre que Cabanes no mereix patir per culpa de la incompetència del PSOE de Zapatero”, ha reiterat García.

  En aquesta mateixa línia, ha afegit la regidora del PP, “hem sol·licitat que en les negociacions que s'estan mantenint es demande que si hi ha una avaria en la planta i es trenca el subministrament siga l'empresa l'encarregada de retornar l'aigua a la Ribera i que tot el cost del servei siga d'Acuamed alguna cosa que, ara com ara, sembla ni voler contemplar la pròpia empresa. No podem permetre que aquest capritx socialista acabe generant més problemes a Cabanes i els cabanyuts”.

  Un capritx del PSOE

  cal recordar que la construcció d'aquesta instal·lació hídrica, i el consegüent problema per a la sostenibilitat financera d'un Ajuntament com Cabanes que no pot assumir el cost de la seua engegada, “va ser obra d'un Govern del PSOE que pel seu interès partidista, ens va imposar amb el beneplàcit i silenci de l'esquerra de Cabanes una desaladora després de derogar el Pla Hidrològic Nacional d'Aznar”.

  Per açò, “la qual cosa ha de fer el PSOE de Cabanes és exigir que tots els costos de la desaladora de Cabanes recaiguen sobre el Govern Central i, sobretot, la qual cosa té és que demanar perdó en nom del seu partit per imposar-nos la desaladora i, a continuació, exigir que el capritx de Zapatero no afecte a les arques municipals”.

  ocultar
  El Partit Popular de Cabanes exigeix que el cost de la desaladora ho assumisca de forma íntegra el Govern Central
  Pujar