Castellano

El PP obliga al PSOE a recuperar la parada d'autobús que ha suprimit en Torre la Sal

El PP obliga al PSOE a recuperar la parada d'autobús que ha suprimit en Torre la Sal
  • El PP porta a ple les queixes ciutadanes per la suspensió de la parada i aconsegueix que el PSOE recolze la seua petició de restituir el recurs per als veïns de la platja

El Partit Popular a Cabanes va aconseguir ahir en ple que el PSOE donara suport a la seua moció per a restituir la parada d'autobús que l'alcaldessa ha suprimit en el poblat marítim de Torre la Sal. “El mateix PSOE que ha decidit suspendre un recurs que es prestava des de fa més de 40 anys, és el que ara ha d'esforçar-se per recuperar aquesta prestació que tan útil ha sigut durant tantes dècades”.

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, va reivindicar ahir davant els afectats per aquest càstig “les polítiques que permeten millorar la qualitat de vida dels nostres veïns enfront de l'acció dels socialistes, que calla i es plega davant els seus en detriment dels interessos de la ciutadania”. “Només així s'entén que l'alcaldessa haja callat durant setmanes la suspensió d'aquesta parada i, en lloc d'anunciar la retallada i oposar-se a aquest, ha optat per posar-se de perfil”.

Per a Obiol, “necessitem una alcaldessa que tinga en compte als seus veïns. Perquè abans que diputada provincial es deu al seu poble, i lamentablement estem veient com prefereix plegar-se a les decisions del seu partit, encara que resulten absolutament lesives per als nostres veïns, abans que defensar al seu poble”.

L'acord aconseguit ahir a proposta del PP per tots els grups polítics obliga l'alcaldessa a reclamar a les administracions públiques competents, Consell i Govern d'Espanya, la restitució de la parada d'autobús. “Fiscalitzarem l'acció de l'alcaldessa per a verificar que està treballant en aquesta acció. Perquè aquest acord no pot quedar en lletra morta. Hi ha molts veïns que esperen que la parada torne a habilitar-se per a poder continuar fent ús d'aquest transport”, ha assenyalat la regidora i portaveu del PP a Cabanes.

Pujar