19 de gener de 2020 19/1/20

NNGG de Cabanes es brinda a col·laborar amb Càritas per a ajudar els necessitats

NNGG de Cabanes es brinda a col·laborar amb Càritas per a ajudar els necessitats - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  NNGG de Cabanes es brinda a col·laborar amb Càritas per a ajudar els necessitats - (foto 2)

  És el treball fonamental de Càritas Parroquials: la trobada, l'escolta i l'acompanyament a les persones en situació de pobresa, exclusió i vulnerabilitat, així com l'atenció i ajuda de joves, gent gran o famílies que passen penúries. És per això que Noves Generacions de Cabanes s'ha sumat a aquesta encomiable labor i ha tendit la seua mà a Càritas Cabanes per a col·laborar i auxiliar als més necessitats.

  La presidenta de Noves Generacions de Cabanes, Ana Obiol, ha mantingut una reunió amb el rector de Cabanes, Albert Ventura, qui li ha traslladat la realitat de les persones que necessiten ajuda en el municipi. Davant això, Obiol li va insistir que, “a partir d'ara, NNGG es posa al seu servei per a realitzar una labor gratificant com és l'ésser solidari amb els altres”.

  En aquest sentit, Càritas Cabanes s'està centrant en l'orientació, per exemple, als joves, així com l'auxili a famílies amb l'enfortiment educatiu, laboral i de convivència, així com a nivell econòmic, com no podia ser d'una altra manera i amb l'oferiment de béns de primera necessitat (menjar i peces de vestir). “L'enfortiment de l'àmbit educatiu, els estímuls per a la inserció sociolaboral, la promoció de la salut, les orientacions per a l'organització en la llar, així com l'animació en les relacions socials i de caràcter jurídic… Són moltes la facetes que abasta Càritas i, per això, des de Noves Generacions del PP no defallirem en la nostra obstinació d'aconseguir una societat més justa i solidària amb actes que ens engrandeixen el cor i l'ànima, com és la solidaritat amb els més desfavorits”, apunta Obiol.

  Obiol va animar als xavals de Cabanes a fer-se socis de Càritas Cabanes: “No hi ha res més gratificant que estar amb les persones i famílies que més ho necessiten; la solidaritat és un valor necessari en la nostra societat, que ens uneix i ens engrandeix interiorment, i l'hauríem de practicar i inculcar per a aconseguir un poble millor sumant entre tots junts”.

  ocultar
  NNGG de Cabanes es brinda a col·laborar amb Càritas per a ajudar els necessitats
  Pujar