Castellano

Música, espectacles i esport en les festes d'agost de Cabanes

Música, espectacles i esport en les festes d'agost de Cabanes

  Del 31 de juliol al 8 d'agost, Cabanes se submergeix en les seues festes d'estiu amb activitats per a tots els gustos i públics. Seguint en tot moment les recomanacions sanitàries enfront de la Covid19, les limitacions d'aforament i els horaris fixats; els veïns i veïnes de Cabanes podran gaudir de 9 dies plens d'esdeveniments.

  D'aquesta manera, el tret d'eixida dels festejos serà el dia 31 de juliol amb el “Mototerra Cabanes” i una actuació de l'orquestra Centauro. Ja entrats a l'agost, el diumenge 1 serà la missa en honor als patrons de Cabanes, Sant Joan Baptista i Sant Roc; i la Unió Musical Santa Cecília actuarà en el camp de futbol.

  La setmana del 2 al 8 d'agost comptarà amb activitats per a tota la família. El dilluns, hi haurà parc aquàtic i un monòleg d'Álex Martínez. Així mateix, se celebrarà una missa en honor als difunts. El dimarts, els xiquets i xiquetes seran protagonistes amb “Canta, Juga i Balla”. El dimecres les Mestresses de Casa celebraran la missa en honor a Sant Roc i actuarà Pepa Cases. I el dijous, grans i xicotets podran passar-ho en gran amb l'espectacle de varietats de Lolita Torres (ventríloqua), Alicia Casañ (humorista) i Ramón Sosa (cobla).

  L'últim cap de setmana de festejos començarà el divendres amb un tribut a Mecano. El dissabte l'Associació de Joves durà a terme la tradicional nit de ‘La Velà’, els beneficis de la qual es destinaran a ASLEUVAL, associació de pacients de leucèmia, limfoma, mieloma o altres malalties de la sang.

  El fermall d'or als festejos el posaran el diumenge 8 d'agost una partida de Pilota Valenciana i un castell de focs artificials a càrrec de Pirotècnia Tomás.

  Pujar