Castellano

Martí (PSPV) es nega a facilitar el deute amb el que Puig asfixia a Cabanes

Martí (PSPV) es nega a facilitar el deute amb el que Puig asfixia a Cabanes
  • L'alcaldessa de Cabanes y diputada provincial de Turisme bloqueja l'accés a uns comptes que el PP va sol•licitar el 19 de setembre i que asfixien al municipi

L'alcaldessa del PSPV de Cabanes, Virginia Martí, segueix sense facilitar el deute que el Consell li deu al municipi. La informació, sol·licitada fa prop d'un mes per la portaveu del Grup Municipal del PP, Ana Obiol, “és clau per a conéixer l'asfíxia a la qual ens sotmet el Consell de Ximo Puig i que Martí pretén ocultar”.

Les dades sol·licitades per la regidora del PP pretenen llançar llum sobre un “deute que està generant tensions en l'economia de Cabanes. Perquè si el Consell no paga el que deu els qui ho estan patint són els veïns del nostre poble en forma de retallades i pèrdua d'oportunitats i serveis”.

Per a Obiol “és vergonyós que l'alcaldessa, que hauria de defensar els drets dels veïns de la localitat, estiga més entregada a protegir les sigles del seu partit”. És evident, tal com ha considerat la regidora del PP, “que s'està exercint un bloqueig a una informació que Cabanes ha de conéixer. Una opacitat que demostra quin és el grau de transparència i participació que practica el PSPV, perquè teoria tenen molta, però la realitat és ben diferent”.

El PP de Cabanes espera també que l'alcaldessa els facilite a més les dades relatives al Pla Edificant i el pagament d'una sentència de 50.000 euros que l'Ajuntament de Cabanes ha abonat a Marina d'Or. Tal com ha indicat la portaveu, “Cabanes mereix un equip que treballe per garantir oportunitats i desenvolupament, no per a maquillar uns comptes que asfixien al poble perquè qui no paga és company de partit”.

Pujar