5 de juliol de 2020 5/7/20

L'esport i les tradicions, protagonistes durant el diumenge en les Festes de Cabanes

L'esport i les tradicions, protagonistes durant el diumenge en les Festes de Cabanes - (foto 1)
  • El pregó celebrat ahir va comptar amb la participació de tota la localitat

MÉS FOTOS
L'esport i les tradicions, protagonistes durant el diumenge en les Festes de Cabanes - (foto 2)
L'esport i les tradicions, protagonistes durant el diumenge en les Festes de Cabanes - (foto 3)

Cabanes es va bolcar ahir amb l'acte del pregó que es va celebrar des de la plaça de la Casa de la Cultura fins a la plaça Els Hostals i en el qual va participar el grup de danses de Cabanes.

La població també va gaudir ahir del partit de futbol en el què es ret homenatge a Ricardo Marín. La diversió i el bon ambient entre tots dos conjunts va marcar el desenvolupament de l’encontre entre veterans de la localitat en el camp municipal de Cabanes.

Després del memorial per l'ex president del club, es va celebrar un nou xoc de pretemporada que va mesurar al primer equip del CD Cabanes i a l'Alcalá.

Hui, diumenge, 4 d'agost, l'esport adquirirà el protagonisme amb la celebració de la tirada social de guatla, organitzada per la Societat de Caçadors El Mocorró en el camp de tir La Ferradura.

A la vesprada tindrà lloc la X Carrera Infantil organitzada pel Club Running Cabanes per a xiquets nascuts entre l'any 2006 i 2016. L'Ajuntament de Cabanes, el bar restaurant L’Hostal, La Trobada i l’Estanc Cabanes col·laboren en la cita esportiva.

Poc després, a les 19 hores, se celebrarà la missa i la processó d'acció de gràcies a Sant Joan Baptista i Sant Roc. I, finalment, la Unió Musical Santa Cecilia de Cabanes oferirà el concert “Clàssics del Rock i el Pop” a partir de les 22.30 hores en la plaça de la Casa de la Cultura.

Per al dilluns, moltes activitats esperen als veïns i visitants de la localitat de Cabanes. A les 11 hores es donarà el tret d'eixida a les casetes de fira i se celebrarà un esmorzar popular, patrocinat per l'Associació Joves de Cabanes.

Les festes taurines començaran també el dilluns, ja que tant a les 13 hores com a les 18 hores hi haurà bous de carrer de la ramaderia de Miguel Parejo.

La missa per tots els difunts del poble, el berenar per als jubilats organitzat per l'Associació de Pensionistes i Jubilats L’Arc Romà i la Nit de la Xulla de l'Associació de Joves de Cabanes completen el programa de festes per al dilluns, 5 d'agost.

Pujar