18 de gener de 2021 18/1/21

PP: "L'atur es dispara un 14% a Cabanes i afecta a 192 famílies"

PP: "L'atur es dispara un 14% a Cabanes i afecta a 192 famílies" - (foto 1)
  • El municipi, que al setembre del passat any comptabilitzava 168 aturats, ha passat a registrar 192 famílies sense ocupació. “Una situació que amenaça amb aguditzar-se”

L'atur ha registrat un increment del 14% a Cabanes en l'últim any. Són 192 famílies les que pateixen ja aquesta xacra segons les dades fetes públiques pel SEPE en l'últim setembre. “Una situació crítica que amenaça amb aguditzar-se i afectar més famílies de la nostra localitat que esperen que els qui governen adopten mesures que frenen aquest increment i oferisquen oportunitats”.

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha reivindicat “les polítiques que garanteixen el futur de les famílies de la nostra localitat”. L'evolució del nombre d'aturats en el municipi “constata que ens enfrontem a una desacceleració econòmica que amenaça amb convertir-se en una crisi si no s'adopten mesures de contingència”.

En aquest sentit, assenyala la regidora del PP, “des del PP hem presentat propostes dirigides a incentivar el teixit productiu de Cabanes. A ajudar als establiments, els comerços, les empreses, pimes i micropimes, els autònoms. Són ells els que amb el seu esforç garanteixen el futur de les nostres famílies, la riquesa de la nostra localitat, l'oferta de serveis i el futur”.

Pujar