Castellano

El PP lamenta que l'alcaldessa de Cabanes crea una plaça de policia local per a protegir a l'equip de govern amb una despesa de 40.000 euros

El PP lamenta que l'alcaldessa de Cabanes crea una plaça de policia local per a protegir a l'equip de govern amb una despesa de 40.000 euros
  • La regidora i portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, lamenta que la primera funció de l'agent “siga la de guardaespatles dels edils”. “La primera plaça que es crea per a un agent servirà a l'alcaldessa, no al poble”

  • El PSOE augmenta un 90% la despesa en propaganda després de tombar les esmenes del PP al pressupost en defensa dels veïns. “Lamentem que el PSOE no escolte aquells veïns que no pensen com ells”, afirma Obiol

L'alcaldessa socialista de Cabanes ha decidit crear la primera plaça de policia local del municipi amb l'objectiu, entre altres, de destinar a l'agent a funcions de protecció de l'alcaldia i dels regidors. La plaça, que compta amb un sou remunerat de 40.000 euros, estableix en la seua primera funció la de desenvolupar labors de protecció de l'equip de govern, a més d'acompanyaments i trasllats.

La denúncia l'ha formulada la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, qui ha lamentat que l'alcaldessa “treballe per a donar-se servei a ella en lloc de servir al poble”. A Cabanes “no tenim plantilla de Policia Local. Creiem que seria interessant crear-la. Però el que no podem entendre és que l'única plaça que la primera edil decideix habilitar establisca com a primera de les seues funcions la de ser responsable de la seguretat de l'alcaldia”.

Explica Obiol que l'import reservat a finançar la nòmina de l'agent s'ha xifrat en 40.000 euros. Una suma que serà íntegrament destinada a pagar el sou d'un agent que “com a funció prioritària serà la d'estar al servei de Virginia Martí”.

Des del Partit Popular consideren que els fons municipals s'haurien de dedicar a “millorar la vida dels nostres ciutadans”. “Som un municipi xicotet amb necessitats, des de les sanitàries, a les d'infraestructures o algunes tan bàsiques com la de neteja”. En aquest sentit, “qüestionem aquesta decisió presa per Martí com també critiquem que l'alcaldessa haja decidit incrementar un 90% la despesa en propaganda”.

Per a la regidora, “Cabanes reclama mesures útils i de servei. Per això des del PP presentem una bateria d'esmenes al pressupost que lamentablement van ser tombades pel PSOE que ni tan sols va permetre votar-les com està establit pel ROF”. “Lamentem el corró de l'esquerra i demanem a l'alcaldessa que escolte, perquè el Partit Popular representa a centenars de ciutadans que desitgen ser escoltats perquè a Cabanes no tothom pensa com pretén el PSOE”.

Pujar