21 de novembre de 2019 21/11/19

PP: ‘L'Ajuntament de Cabanes destina 1.100 euros a la publicació d'un llibre escrit pel número 4 de Compromís a les eleccions’

PP: ‘L'Ajuntament de Cabanes destina 1.100 euros a la publicació d'un llibre escrit pel número 4 de Compromís a les eleccions’ - (foto 1)

  El president del PP local i número 2 de la llista, José Manuel Nos, ha denunciat que l'alcaldessa de Cabanes i número 2 de Compromís a les eleccions municipals, Sole Segarra, “ha decidit, una vegada més, usar l'Ajuntament com una extensió del seu partit demostrant que l'única cosa que li interessa és aprofitar el despatx de l'alcaldia en benefici de Compromís i no de tots els cabanyuts”.

  Nos ha realitzat aquestes declaracions després de descobrir que el passat 22 de març es va aprovar per decret d'alcaldia una proposta traslladada pel nacionalista Mulet, des de la regidoria de Cultura, a fi de contractar el disseny i maquetació per import d'1.123,43 euros del llibre Els capelletes i plafons ceràmics de la mare de Déu dels Santes, escrit per Andrés Siurana, número 4 de Compromís en la candidatura local. 

  És per açò que el president de la formació popular ha lamentat “l'ús desapropiat dels fons municipals que, de nou, realitza Compromís. És difícil de comprendre el perquè els cabanyuts hem de pagar una obra escrita per un particular quan no existeix cap decret sobre que l'Ajuntament sol·licite que s'escriga aquest llibre ni es coneixen els criteris seguits a l'hora de validar aquesta inversión”. 

  “Els cabanyuts i cabanyudes mereixen un Ajuntament que de debò aposte per ells, que invertisca per millorar el seu dia a dia i no que, com succeeix amb l'esquerra local, estiga més preocupat per interessos partidistes”, ha ressenyat Nos.

  ocultar
  PP: ‘L'Ajuntament de Cabanes destina 1.100 euros a la publicació d'un llibre escrit pel número 4 de Compromís a les eleccions’
  Pujar