7 de desembre de 2019 7/12/19

L’Ajuntament de Cabanes delega les funcions dels regidors del Govern

L’Ajuntament de Cabanes delega les funcions dels regidors del Govern - (foto 1)

  L’Ajuntament de Cabanes celebrarà el pròxim dijous, 11 de juliol, a les 19 hores el ple de delegació de les funcions dels regidors del Govern municipal. La configuració de l’equip per a la nova legislatura serà la següent:

  • Mª Lidón Morralla Fabregat: Urbanisme, Agricultura, Medi Ambient, Nuclis de La Ribera i Festes.
  • Ana Belén Siurana Llorens: Brigada d’Obres i Serveis, Espais Públics i Platges.
  • Ángela Gauchía Verdoy: Salut, Serveis Socials, Igualtat i Joventut.
  • Salvador Clausell Redón: Turisme, Esport, Cultura i Patrimoni
  • Alba Saura Manzanares: Ocupació, Promoció Econòmica, Noves Tecnologies i Transparència.
  • Ivana Bartoll Castellet: Educació i Participació Ciutadana.

  Lidón Morralla, assumirà les funcions pròpies de les seues regidories a més de la direcció i gestió dels assumptes municipals en la seua posició de Tinent d’Alcalde i tindrà dedicació exclusiva a l’Ajuntament.

  Ana Belén Siurana tindrà una dedicació de 30 hores setmanals i la resta de regidors i regidores, Ángela Gauchía, Salvador Clausell, Alba Saura i Ivana Bartoll, tindran únicament competències en les seues àrees i dedicació parcial de 5 hores setmanals.

  L’alcaldessa, Virginia Martí, estarà a l’ajuntament els dilluns i divendres i atendrà els veïns i veïnes que ho desitgen tots els dijous de vesprada.

  RETRIBUCIONS

  Des de la regidoria de Transparència s’han fet públiques les retribucions de l’actual equip de govern que ha decidit recuperar el repartiment econòmic que existia en la legislatura 2011-2015 amb una retribució fixa per a cada regidor depenent de la seua dedicació. Lidón Morralla percebrà per la seua dedicació exclusiva a l’ajuntament un total anual de 25.000 euros bruts. Ana Belén Siurana, 15.736 euros i la resta de regidors un total de 3.600 euros bruts. El total anual és de 55.136 euros bruts, 13.323 euros menys que en la legislatura 2011-2015 durant la qual es van rebre 68.459 euros bruts anuals.

  ocultar
  L’Ajuntament de Cabanes delega les funcions dels regidors del Govern
  Pujar