18 de novembre de 2019 18/11/19

García: “És una llàstima que l'esquerra s'oblide de la Generalitat a l'hora de demanar millores per als cabanyuts”

García: “És una llàstima que l'esquerra s'oblide de la Generalitat a l'hora de demanar millores per als cabanyuts” - (foto 1)

  La portaveu del Grup Municipal Popular, Lucia García, ha lamentat que Compromís i PSOE “hagen decidit actuar al marge de la lleialtat institucional i deixar a un costat el decidit en l'Ajuntament per a fer campanya i mercadear amb les demandes de Cabanes”.

  La regidora popular ha realitzat aquestes declaracions després que l'esquerra cabanyuda haja emprat la pàgina web municipal per a exigir a la Diputació de Castelló la reparació i manteniment de la CV-1486 “obviant exigir-li-ho al Consell malgrat que així ho aprovem tots els grups polítics amb representació en l'Ajuntament”.

  No en va, tal com ha explicat la regidora del PP, “l'actuació sobre aquest vial és imprescindible i, des d'aqueix convenciment, fa mesos aprovem una declaració institucional per a sol·licitar-li a la Generalitat que no mirara cap a un altre costat i actuara en la carretera. Ara, sembla que en lloc d'exigir-li als seus que responguen a les demandes dels cabanyuts prefereixen convertir aqueixa necessitat en un arma i fer política amb les necessitats veïnals”.

  En aquest sentit, García ha mostrat el seu desig que “tant PSOE com Compromís deixen de fer de l'Ajuntament una extensió de les seues seus polítiques i es dediquen d'una vegada per sempre a reivindicar allà on siga les necessitats de Cabanes i els seus veïns. Solament si mirem pels nostres veïns i no per les sigles polítiques podrem construir entre tots la Cabanes que volem”.

   

  ocultar
  García: “És una llàstima que l'esquerra s'oblide de la Generalitat a l'hora de demanar millores per als cabanyuts”
  Pujar