21 de novembre de 2019 21/11/19

García: “Encara que l'esquerra ens haja abocat a unes eleccions no podem barrejar política amb devoció i fervor”

García: “Encara que l'esquerra ens haja abocat a unes eleccions no podem barrejar política amb devoció i fervor” - (foto 1)

  La portaveu del Grup Municipal Popular de Cabanes, Lucia García, ha destacat de forma molt positiva l'anunci realitzat pel president provincial del PP i número 1 a Les Corts, Miguel Barrachina, que els populars aparcaran la campanya electoral durant Setmana Santa per a no interferir en els actes religiosos que se celebraran a partir del Dijous Sant.

  I és que tal com ha subratllat la regidora popular, “la campanya electoral a la qual ens ha abocat l'esquerra no pot barrejar-se amb aquests dies de devoció, tradició i fervor. Perquè Sánchez i el PSOE volen avançar eleccions per a pactar amb hereus d'ETA i independentistes açò no significa que la política haja de restar espai als esdeveniments religiosos que se celebraran a Cabanes”.

  És per açò que García ha validat la intenció del PP amb l'objectiu que a Cabanes “siga la devoció dels cabanyuts l'única protagonista durant aqueixes dates tan marcades en el calendari religiós”. Cal recordar que a Cabanes es realitza una processó amb motiu del Divendres Sant i el Diumenge de Pasqua té lloc el tradicional ‘encuentro’, dos esdeveniments que mereixen tota la nostra atenció i no tenir en la campanya electoral un incòmode company.

  ocultar
  García: “Encara que l'esquerra ens haja abocat a unes eleccions no podem barrejar política amb devoció i fervor”
  Pujar