Castellano

Les festes de Sant Joan Baptista i Sant Roc enlluernaran Cabanes entre el 5 i el 14 d'agost

Les festes de Sant Joan Baptista i Sant Roc enlluernaran Cabanes entre el 5 i el 14 d'agost

  Del 5 al 14 d'agost, Cabanes gaudirà de les festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc amb una programació completa que comprén des de bous fins disfresses passant per esport i actuacions musicals.

  Les festes s'inauguraran el dia 5 d'agost amb la Nit de 'La Velà', que donarà pas a la primera actuació musical amb la discomòbil 'The End', que també actuarà els dos dissabtes i el dijous de festes. Durant aquestes, també es podrà gaudir d'actuacions de dj's locals, de l'orquestra Saturno, d'un festival de Remember, de tardeos i del Showman del Serrucho.

  D'altra banda, els bous són un dels principals protagonistes de les festes. Al llarg d'aquestes hi haurà nombroses exhibicions taurines com bous embolats, bous feréstecs, vaques de corro o entrades. A més, també es faran entrades de bous infantils per als més menuts i les més menudes.

  Així mateix, l'esport no pot faltar en les festes de Cabanes. Pàdel, futbol, tir al plat, senderisme i pilota valenciana, seran els esports que es realitzaran durant aquells dies. I també, diversos matins estaran dedicats als xiquets i les xiquetes amb activitats com contacontes o espectacles.

  Finalment, veïns, veïnes i visitants de Cabanes gaudiran d'unes festes completes amb tota classe d'activitats que augmentarà l'ambient de germanor entre la localitat i crearà un clima d'estima i amistat entre tots i totes.

  Pujar