9 de març de 2021 9/3/21

El PP exigeix garantir l'accés a internet a Cabanes

El PP exigeix garantir l'accés a internet a Cabanes - (foto 1)
  • Hi ha sectors de la població en els que no hi ha servei i “és necessari dotar-los d'esta prestació per a evitar la bretx digital que afecta a autònoms, empresaris i alumnes”

  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, considera urgent treballar per a assegurar als veïns l'accés donat que “no hi ha ciutadans de primera i de segona”

El Grup Popular a Cabanes ha proposat al PSOE que governa en la localitat que garantisca el servei d'internet a tota la població per a evitar la bretxa digital que ja es va fer patent durant el decret d'estat d'alarma en moltes llars. “Es tracta d'un servei bàsic i la necessitat del qual s'ha fet més palés durant com a conseqüència de l'aïllament al qual ens va obligar la pandèmia. És necessari que treballem per a assegurar als veïns que comptaran amb un servei que és fonamental per a poder desenvolupar qualsevol activitat per vies telemàtiques”.

Ana Obiol, regidora i portaveu del PP a Cabanes, ha reclamat al PSOE que busque solucions per a evitar que es repetisca l'escenari viscut durant el període de confinament. “Moltes famílies es van veure en l'obligació de realitzar connexions telemàtiques amb el col·legi dels seus fills i remetre treballs escolars a través d'internet amb la penitència de no disposar d'un recurs bàsic per falta de cobertura”. Així mateix, “també molts comerços, autònoms i empresaris van patir la mancança d'una connexió adecuada”.

Des del PP consideren que “a Cabanes no haurien d'haver-hi ciutadans de primera i de segona”. De fet, “tots paguen puntualment els seus impostos i, per tant, haurien de tindre accés a les mateixes prestacions”. No obstant això, “la realitat és ben diferent. Hui encara hi ha zones de la nostra població en les quals no hi ha cobertura perquè des de l'Ajuntament de Cabanes no han habilitat les mesures oportunes per a garantir aquesta prestació”.

Pujar