Castellano

Diversos clubs de Cabanes fan entrega de donacions a l’associació contra el càncer de Castelló

Diversos clubs de Cabanes fan entrega de donacions a l’associació contra el càncer de Castelló
  MÉS FOTOS
  Diversos clubs de Cabanes fan entrega de donacions a l’associació contra el càncer de Castelló - (foto 2)

  El club de caçadors El Mocoró de Cabanes i el club Sant Pere Apòstol de La Ribera de Cabanes van fer una donació de 600 euros a l'AECC de Castelló per mitjà de la junta local del municipi el passat 26 d'abril, en un acte en el que van estar presents membres de totes les associacions així com el coordinador provincial, Gonzalo Romero.

  Dues setmanes més tard, el CD Cabanes ha volgut fer també entrega d'una quantitat total de 500 euros a l'associació contra el càncer de Castelló en un esdeveniment que ha tingut lloc al descans del partit de l'Amateur el passat dissabte 5 de maig.

  Les tres associacions locals han donat aquestes xifres posant en relleu la seua vessant més solidària. D'una banda, la dotació econòmica realitzada pels clubs de caçadors correspon a una recaptació feta pels propis membres de les societats, i d'altra banda, el CD Cabanes ha fet entrega de tots els beneficis aconseguits per la venda dels cromos del club esportiu.

  Aquests tipus d'actes mereixen tot l'agraïment i el respecte, ja que ajuden a finançar gran part de les investigacions contra el càncer que augmenten tant l'esperança com la qualitat de vida dels pacients, a més de moltes iniciatives i projectes de desenvolupament organitzats des de l'AECC.

  Pujar