Castellano

El PP demana solucions urgents a la carretera de Miravet "davant la inseguretat que el PSOE provoca" malgrat anunciar en 2019 la millora

El PP demana solucions urgents a la carretera de Miravet "davant la inseguretat que el PSOE provoca" malgrat anunciar en 2019 la millora
  • En 2019 van anunciar la inversió, en 2020 van afirmar que en 2021 actuarien. El pressupost va reservar 700.000 euros per a millorar el ferm de la CV-1486. "No han fet res. Cal fer uns pegats urgents per a garantir la seguretat”

  • La presidenta provincial del PPCS i diputada provincial, Marta Barrachina, visita la via al costat de la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, i reivindica la inversió que evite riscos als usuaris abans que l'abandó obligue a tancar el traçat

MÉS FOTOS
El PP demana solucions urgents a la carretera de Miravet "davant la inseguretat que el PSOE provoca" malgrat anunciar en 2019 la millora - (foto 2)

"El PSOE va assumir la presidència de la Diputació comprometent inversió per a la carretera Miravet. El seu discurs va tardar a traduir-se en una reserva econòmica que complira l'anunci i en 2021, finalment, la carretera figurava en pressupost. La CV-1486 figurava en l'exercici econòmic del passat any amb una inversió de 700.000 euros que havia de destinar-se a la millora del ferm i garantir amb això la seguretat dels usuaris de la via. En ple 2022, la situació de la carretera és precària. Molts veïns denuncien l'abandó absolut i la venda de fum".

Marta Barrachina, presidenta provincial del PPCS i diputada provincial en la Diputació de Castelló, ha visitat la carretera al costat de la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, per a fer una crida al PSOE “que evite riscos”. “És evident que aquest traçat és impracticable en molts trams i requereix uns pegats urgents per a evitar el tancament temporal d'aquest. O ha de tancar-se al trànsit. El que no pot ser és conforme està en l'actualitat, perquè és un perill per als usuaris”.

“I ho demanem perquè van anunciar l'obra, la van pressupostar i no han fet res. Si la van tancar quan es trobava en mal estat, ara que està en precari no entenem que ens es actue”, qüestiona la presidenta provincial del PPCS.

En efecte, el pressupost de 2021 va incloure una partida econòmica de 700.000 euros per a renovar la pavimentació. Però la veritat és que la liquidació i tancament de l'exercici han demostrat que de la quantia reservada no s'ha executat ni un sol euro. I aquests són els fets, més enllà dels anuncis socialistes”.

Hui, explica Marta Barrachina, “els veïns avancen pràcticament parats per aquesta carretera. Perquè no poden evitar caure en els sots que quallen el traçat. És lamentable l'estat en el qual es troba el ferm i urgeix una reparació immediata que segueix sense arribar”.

Per això, assenyala la líder provincial del PPCS i diputada provincial, “demanem al PSOE que en la seua ronda de visites i fotos incloga a la carretera de Miravet. Que està abandonada malgrat el que van prometre als veïns. I que aqueix menystinc provoca indignació i malestar entre els qui utilitzen aquest traçat. Demanem inversió i fets, els que milloren les condicions de vida dels nostres veïns. Perquè si estem en política és per a treballar, no per a posar”, ha conclòs la líder provincial del PPCS.

Pujar