• Més de 250 ciclistes participen en la cita que va recórrer per primera vegada el Parc Natural del Desert de les Palmes

MÉS FOTOS
Dani Millán, del MesBike/Flower, s’adjudica la XXVII Marxa BTT Cabanes - (foto 2)

Dani Millán, del MesBike/Flower, va aconseguir el triomf en la XXVII Marxa BTT Cabanes que es va celebrar hui i que va comptar amb la participació de més de 250 ciclistes.

Millán es va alçar amb la victòria en la prova llarga després de completar en 2 hores, 41 minuts i 35 segons el recorregut de 56 quilòmetres batent en la línia de meta a Oleg Chuzhda, del Tribike, i Vicent Prades, del CC BTT Onda,, que van acabar en segona i tercera posició, respectivament. Miguel Herrasti va ser el primer local a completar la prova.

D'altra banda, en la distància de 35 quilòmetres, Manuel Coloma, del Llobell Team, es va pujar al primer escaló del podi en entrar en meta en solitari després d'1 hora, 34 minuts i 39 segons. Luis Prados, del CC MaikBike Vinaròs, i Marc Renau, del Luna Abrasiv, van completar el podi. En categoria femenina, Noelia Ulldemolins, del CC Maikbike Vinaròs, va superar a Alexandra Saura.

La cita, que va travessar per primera vegada en la seua història el Parc Natural del Desert de les Palmes, va ser un gran espectacle per a tots els assistents, ja que el recorregut va permetre conéixer els espais més emblemàtics del terme municipal de Cabanes.

De fet, el Castell de Miravet o l'Ermita de Les Santes van ser alguns dels llocs pel que van passar els ciclistes. Gràcies a l'orografia del municipi, els participants van poder gaudir de les vistes a la Platja de Torre de la Sal i del Prat de Cabanes-Torreblanca.

Amb motiu del pas de la competició pel Desert de les Palmes, el Club Ciclista de Cabanes, organitzador de la cita de ciclisme de muntanya, va realitzar una acció de conscienciació amb la cura del medi ambient.

Així, tots els ciclistes que van guardar els plàstics i recipients dels gels i botelles per a tirar-los en la meta van entrar en un sorteig promocional. D'aquesta forma, es va buscar sensibilitzar a la societat perquè no tire plàstics ni fem a la muntanya.