elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cicle de Música a les Ermites de Cabanes continua amb els romanços d'Àlex Torres

El Cicle de Música a les Ermites de Cabanes continua amb els romanços d'Àlex Torres
  MÉS FOTOS
  El Cicle de Música a les Ermites de Cabanes continua amb els romanços d'Àlex Torres - (foto 2)

  Els romanços d'Àlex Torres han enlluernat a les desenes de persones que van assistir al Calvari de Cabanes el dissabte passat. El III Cicle de Música a les Ermites, organitzat per la regidoria de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Cabanes, ha continuat aquest cap de setmana amb el tercer concert obra de Torres. A partir d'una xerrada musicada, l'artista va mostrar el seu últim treball 'Fil de Memòria', una publicació que recull més de 150 temes del romancer tradicional que mantenen la pervivència dels romanços a les comarques del nord valencià.

  "Torres i el seu romancer mantenen vives i recuperen les arrels del poble valencià. És un honor que participe en el nostre cicle, i més amb el gran èxit d'assistència al concert al Calvari. Una barreja de patrimoni arquitectònic amb la tradició oral dels nostres avantpassats", ha explicat David Casanova, alcalde de Cabanes.

  La quarta i darrera data de la iniciativa cultural de Cabanes serà a càrrec del duet Àngela Furquet i Toni Porcar. El dissabte 14 d'octubre, a les 17h, l'Ermita de les Santes serà l'escenari del concert que posarà el punt final a un projecte cultural que fa créixer la música, el folklore i el patrimoni cultural valencià i de Cabanes.

  Pujar