23 de gener de 2021 23/1/21

El PP de Cabanes reclama l'ampliació de la carretera de Miravet

El PP de Cabanes reclama l'ampliació de la carretera de Miravet - (foto 1)

    La regidora del PP i portaveu del Grup Municipal a Cabanes, Ana Obiol, ha reclamat l'ampliació de la carretera de Miravet “tal com va anunciar el Consell”. En opinió de la regidora, “no hem de conformar-nos amb uns pegats i amb una neteja de vorals, que són benvinguts i beneficiosos, però que no resolen el problema”.

    La carretera de Miravet, que el Consell va anunciar que ampliaria, ha obert al trànsit amb pegats que “han de donar pas un projecte definitiu”. “Creiem que tota inversió que es desenvolupe en la plataforma és benvinguda. No obstant això, no podem conformar-nos amb inversions que solucionen de manera temporal problemes i no donen la solució definitiva que el Consell va garantir l'any passat”.

    En aquest sentit, Obiol ha anunciat la defensa dels residents de l'entorn “que utilitzen aquest vial per a accedir als seus habitatges”. “Cada vegada que pateixen una avaria derivada del mal estat d'aquesta carretera no sols corren riscos, sinó que a més tenen pèrdues econòmiques perquè les assegurances es desentenen aquest tipus de parts en estar en mal estat el ferm”.

    Així les coses, des del PP reclamen “inversió i servei per als veïns”. “Estarem al costat dels veïns per a reclamar que aquesta carretera siga ampliada, tal com va anunciar el Consell”. En aquest sentit, “tendim la mà a la nostra alcaldessa perquè plante cara a l'Executiu autonòmic i garantisca que els veïns de Cabanes reben la inversió anunciada”. En cas contrari, “demostrarà una vegada més que en lloc d'atendre el seu poble prefereix defensar les seues sigles”.

    Pujar