Castellano

El PP de Cabanes reclama a l'alcaldessa que isca del despatx i invertisca en asfaltats

El PP de Cabanes reclama a l'alcaldessa que isca del despatx i invertisca en asfaltats
  • El Grup Municipal del PP presenta una bateria de carrers que urgeixen la reparació de sots i millora de calçades

  • “És necessari eixir del confort del despatx per a conéixer la realitat del poble. Cal treballar a peu de carrer encara que faça fred”, assenyala la portaveu del PP, Ana Obiol

MÉS FOTOS
El PP de Cabanes reclama a l'alcaldessa que isca del despatx i invertisca en asfaltats - (foto 2)
El PP de Cabanes reclama a l'alcaldessa que isca del despatx i invertisca en asfaltats - (foto 3)
El PP de Cabanes reclama a l'alcaldessa que isca del despatx i invertisca en asfaltats - (foto 4)

El Partit Popular de Cabanes ha fet una crida a l'alcaldessa de la localitat, la socialista Virginia Martí, amb l'objectiu que “isca del despatx, trepitge el carrer i invertisca en asfaltats”. Per a això, la portaveu del PP en el municipi, Ana Obiol, ha presentat una bateria de carrers, camins rurals i vies públiques que urgeixen una millora més enllà dels continus pegats”.

Una inversió que “portem reclamant des de l'any passat però que arribats a aquest punt ja resulta insostenible en alguns trams de carretera. És necessari traçar un pla integral que garantisca que la població rep els fons suficients com per a millorar trams de camins rurals, l'asfaltat de carrers i espais públics que presenten greus deficiències”.

I per a això, assenyala Obiol, “és necessari que la nostra alcaldessa isca al carrer”. Des del PP de Cabanes, “som conscients que Virginia Martí passa gran part del temps en la Diputació Provincial atenent les seues obligacions com a diputada provincial de Turisme. No obstant això, abans que diputada és alcaldessa, i no pot descurar les seues obligacions, perquè el primer és Cabanes”.

Per això, assenyala Obiol, “fem una crida a l'alcaldessa perquè assumisca les seues responsabilitats i invertisca en 2022 en la millora d'asfaltats. Els veïns denuncien la precarietat d'alguns trams i els danys que aquests causen en els vehicles, a més de la perillositat que provoca l'estat del ferm per a la seguretat del trànsit rodat”. Per aquests motius, “des del PP confiem que passege el seu poble i no tinga por a les crítiques, perquè amagant-se en el despatx els problemes no es resolen, s'enquisten”.

Pujar