13 d’agost de 2020 13/8/20

El PP de Cabanes proposa una bateria de mesures fiscals pel coronavirus

El PP de Cabanes proposa una bateria de mesures fiscals pel coronavirus - (foto 1)
  • Ana Obiol, portaveu del PP en Cabanes, reivindica accions concretes per a rescatar econòmicament a famílies, empreses, comerciants i autònoms

“El control sanitari és una prioritat però per responsabilitat hem de preveure una bateria d'accions fiscals que atallen les pèrdues provocades per aquesta pandèmia”. Així ho ha considerat la regidora del Partit Popular a Cabanes, Ana Obiol, qui registrarà aquest dilluns a l'Ajuntament de la localitat una moció l'esperit de la qual és “rescatar a famílies, autònoms, comerciants, empresaris”.

La iniciativa planteja una sèrie de bonificacions i beneficis fiscals que atenguen una situació “extraordinària a tots els nivells”. En aquest sentit, “és necessari destinar reforços econòmics als qui més el patiran, de manera directa, en les seues nòmines. Famílies, empresaris, comerciants, Pimes”.

En opinió de Obiol, “moltes famílies s'han vist afectades per expedients de regulació d'ocupació temporals. Unes altres han patit directament el tancament dels seus negocis durant un termini indefinit. I uns altres, com els autònoms o empresaris, han vist com queien en picat els seus ingressos com a conseqüència de la pandèmia”.

En aquest sentit, “des de l'administració local s'ha d'actuar amb eficàcia. Habilitar mesures que alleugen l'asfíxia econòmica en la qual ens ha submergit el coronavirus. Perquè si hi ha capacitat econòmica, aquesta és sens dubte una prioritat”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar