Castellano

PP: "Cabanes incrementa un 8,3% l'atur en un any"

PP: "Cabanes incrementa un 8,3% l'atur en un any"
  • “Són necessàries polítiques d'ocupació i urgència en la tramtiació dels plans. No podem esperar un any perquè correm el risc de destruir el nostre teixit productiu”

  • Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, recorda l'alcaldessa “que els veïns volen solucions als seus problemes, aqueixos que des del seu despatx en Diputación igual oblida”

El municipi de Cabanes, a la Plana Alta, ha registrat un increment interanual de l'atur d'un 8,3%. El resultat constata l'augment gradual de la desocupació en una població afectada durament per la crisi, especialment per la seua base econòmica agrícola i ramadera, que ha patit directament els estralls de la recessió econòmica provocada pel coronavirus.

Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, ha fet una crida a l'alcaldessa socialista per a “recordar-se dels seus veïns encara que siga des del seu despatx en Diputació”. “Les famílies esperen resoldre els seus problemes i no agreujar-los, i lamentablement estem veient com lluny de donar solucions a aquesta situació, s'enquista i ataca cada vegada a més ciutadans”.

A Cabanes són actualment 194 les famílies que estan en atur enfront de les 179 que patien aquesta xacra al març de 2020. El nombre d'afectats s'incrementa “i mentre el PSOE segueix sense activar plans d'ocupació i programes que donen suport al talent i l'emprenedoria dels nostres veïns”.

Cabanes, amb una base econòmica que sustenta el sector primari, amb l'agricultura i la ramaderia com a base, des del Partit Popular, ha recordat Ana Obiol, “hem proposat mesures que siguen eficaces per a revertir un escenari especialment complex i delicat”. “Ens hem trobat amb l'entossudiment de qui governa, amb el bloqueig a les nostres mesures i amb un injustificat rebuig que l'única cosa que provoca és més dolor a Cabanes”.

Pujar