13 d’agost de 2020 13/8/20

El PP de Cabanes ‘garantirà el servei de neteja en tot el municipi durant les dues setmanes de festes’

El PP de Cabanes ‘garantirà el servei de neteja en tot el municipi durant les dues setmanes de festes’ - (foto 1)

    “Cabanes mereix estar a l'altura dels cabanyuts tots els dies de l'any i açò inclou també les dues setmanes de festes. No podem permetre que per culpa de la inoperància de PSOE i Compromís alguns carrers del nostre poble no presenten la millor de les seues imatges i estiguen brutes”.

    Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Cabanes i La Ribera, Ana Obiol, ha defensat la necessitat que des de l'Ajuntament es garantisca el servei de neteja en tot el municipi durant les dues setmanes de festes, tant al maig com a agost, “perquè els nostres veïns no hagen de patir la brutícia en els carrers i que Cabanes siga el poble que tots volem”.

    És per açò que l'alcaldable popular ha incidit en la importància que durant les setmanes festives “no es repetisquen les imatges que, per desgràcia, hem hagut de viure en els últims dies coincidint amb els festejos en Honor de la Verge del Bon Succés”.

    Per a evitar-ho, “garantirem un servei especial de neteja en tot el terme municipal, incloses les del Recinte de Festes i el Casc Antic, perquè volem la millor Cabanes per als cabanyuts i treballarem de forma incansable i responsable per aconseguir-ho de la mà dels nostres veïns”.

    Pujar