Castellano

El PP de Cabanes exigeix al PSOE blindar Torre de la Sal amb inversions enfront d'enderrocaments

El PP de Cabanes exigeix al PSOE blindar Torre de la Sal amb inversions enfront d'enderrocaments
  • La portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, reclama al PSOE els fons que “garantisquen el futur de la nostra costa. Hui, després de més de mig any de desesperació, els veïns continuen tement que el PSOE els confisque els seus habitatges”

  • Obiol reclama al PSOE “que a les paraules sume els fets”. “Hem proposat una modificació de la Llei de Costes que protegeix els propietaris enfront d'un nou reglament amb el qual el PSOE els emmordassa”

El Partit Popular de Cabanes ha exigit al PSOE blindar el poblat marítim de Torre de la Sal amb les inversions que protegisquen els habitatges enfront dels enderrocaments previstos per l'esquerra. “Els afectats els habitatges dels quals desitja confiscar el PSOE es troben en una situació de desesperació des que el maig passat, fa més de mig any, el PSOE els comunicara la seua intenció de demolir els seus immobles”.

Així ho recorda Ana Obiol, portaveu del PP a Cabanes, qui ha reclamat al PSOE les inversions que permeten defensar el litoral de la localitat enfront de la regressió de la costa. “Exigim els fons que asseguren la pervivència del poblat marítim, que és la nostra història, present i desitgem que també siga el nostre futur”

Per a aconseguir-lo, el PP va presentar el passat estiu una proposta de modificació de la Llei de Costes que tenia per objecte protegir els habitatges singulars de la costa de Castelló. Al costat de les de Torre de la Sal, les d'Almenara, Moncofa i Nules.

“Hui esperem que el PSOE imprimisca la mateixa agilitat a aquest debat que el que ha imprés a la redacció del nou reglament de la Llei de Costes. Un text que proveeix de poder a l'esquerra per a, en la pràctica, emmordassar als afectats i privar-los dels seus drets”, ha manifestat Obiol.

Per això, enfront d'aquest nou atac, des del PP de Cabanes reclamen al PSOE “que garantisca als afectats que Torre de la Sal no es reduirà a rebles”. “Que la singularitat d'aquest patrimoni mereix preservar-se. I que enfront dels enderrocaments reclamem inversions. Però amb fets, perquè lamentablement després de més de mig any de promeses i anuncis del PSOE, la realitat és que hui el centenar de veïns amenaçats per la confiscació dels seus habitatges segueixen pendents que se'ls garantisca el futur del seu patrimoni, que és el de tota Cabanes”.

Pujar