22 de gener de 2021 22/1/21

El PP de Cabanes demana oxigen per a autònoms i pime amb ajudes de 300 euros

El PP de Cabanes demana oxigen per a autònoms i pime amb ajudes de 300 euros - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, torna a presentar una moció que planteja ajudes directes, així com bonificar tributs “als qui continuen pagant impostos malgrat deixar de percebre ingressos”

El Grup Municipal del Partit Popular a Cabanes reclamarà ajudes de 300 euros per a autònoms i pime després de l'abandó que aquest pilar de l'economia ha patit per part del Govern d'Espanya i el Consell. La moció es presentarà després que la seua primera iniciativa en defensa del sector fora rebutjada pel PSPV. “Creiem que és una acció necessària, que hi ha moltes famílies que ho estan passant mal perquè no poden obrir els seus negocis i és necessària una acció urgent”.

Ana Obiol, portaveu del PP a l'Ajuntament de Cabanes, ha explicat que la proposta “és específica i concreta”. Estableix ajudes directes de 300 euros per a autònoms i pime que hagen tancat el seu negoci des que es va decretar l'estat d'alarma “i mantenen el seu negoci tancat”. Per a ells, i especialment al sector de l'hostaleria, “també dirigim una bateria de bonificacions fiscals que alleugen la seua economia”.

D'altra banda, el sector agrícola i ramader “és fonamental a Cabanes i mereix tot el nostre suport”. Per aquest motiu, “reclamem bonificacions fiscals per als qui tinguen en aquest sector la seua única font d'ingressos”.

A aquestes accions se suma un nou calendari fiscal “que no asfixie als qui estan en una situació complicada”. Perquè si l'objectiu prioritari “és activar mesures de protecció de la salut dels nostres veïns, no podem abandonar el pla econòmic”. En aquest sentit, ha considerat la regidora, “és urgent que es treballe en una estratègia que permeta planificar la reactivació dels comerços i negocis de la localitat que en aquests moments han baixat la persiana com a conseqüència del decret d'estat d'alarma”.

Pujar