24 d’octubre de 2019 24/10/19

Cabanes convoca noves ajudes econòmiques per als esportistes locals

Cabanes convoca noves ajudes econòmiques per als esportistes locals - (foto 1)

  L'Ajuntament de Cabanes ha convocat noves ajudes econòmiques per a promoure i donar suport als esportistes del municipi amb l'objectiu de fomentar l'esport de competició com a factor d'impuls de valors i principis que milloren la societat.

  La fi d'aquestes subvencions és potenciar, donar suport i facilitar la millora del rendiment dels esportistes de la localitat perquè aconseguisquen els seus objectius particulars.

  Podran optar a aquestes ajudes les persones empadronades a Cabanes que tinguen la llicència federativa en vigor i que no tinguen la consideració d'esportista professional. Així mateix, el beneficiari haurà d'estar a la disposició de l'Ajuntament de Cabanes per a qualsevol programa social o esportiu i difondrà les bones pràctiques i el joc net en la pràctica esportiva.

  Els interessats podran presentar la sol·licitud des de hui, 7 de maig, fins al pròxim 7 de juny amb tota la documentació que s'estableixen en les bases de les ajudes.

  L'Ajuntament valorarà el currículum de l'any 2018 de cada esportista en l'àmbit internacional, nacional, autonòmic i provincial per a establir les beques a atorgar a cada sol·licitant.

  Virginia Martí, regidora d'esports de l'Ajuntament de Cabanes, va explicar que aquestes beques busquen ajudar els esportistes locals d'una forma justa: “Volem que els nostres esportistes cresquen en les seues modalitats i per a això hem formulat aquestes beques que ajudaran a la millora de les seues condicions amb una aportació econòmica segons els seus assoliments en l'última temporada”.

  ocultar
  Cabanes convoca noves ajudes econòmiques per als esportistes locals
  Pujar