6 de juliol de 2020 6/7/20

Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública

Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública - (foto 2)
  Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública - (foto 3)
  Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública - (foto 4)
  Cabanes celebra hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la Biblioteca Pública - (foto 5)

  La localitat de Cabanes celebra durant el dia de hui una jornada escolar per a commemorar el 40 aniversari de la inauguració de la Biblioteca Municipal, que es troba situada ara en les antigues escoles convertides en la Casa de la Cultura.

  Coincidint amb les festes locals, el CEIP Ntra. Sra. del Bon Succés i la Regidoria de Cultura han organitzat una jornada d'activitats per a posar en valor la disponibilitat d'aquest recurs cultural i recordar la funció de democratització cultural que comporta.

  “El projecte Conta’m vol ser una activitat dirigida al públic escolar fora de les aules que concentra narració de contes, tallers d'expressió i jocs, tot relacionat amb la lectura i les biblioteques en un esdeveniment amb ambient festiu i cultural”, ha explicat Carles Mulet, regidor de Cultura de Cabanes.

  Un  equip de professionals es troba treballant per a oferir una proposta cultural, educativa i lúdica de qualitat pensada per al públic infantil escolar en la què es fomente i contagie el gust per la lectura.

  D'altra banda, la pròxima setmana començarà una ambiciosa reforma de l'espai de la biblioteca que permetrà ampliar les instal·lacions i així poder entrar en la xarxa de biblioteques públiques. A través d'aquestes actuacions es donarà accessibilitat pel carrer Teatre i es dotarà de dues altures al centre.

  Pujar