elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cabanes aconsegueix 29.000€ per a la contractació de sis treballadors forestals

  • Els contractes tindran una durada de 6 mesos i els treballadors contractats seran aturats de llarga durada

L'Ajuntament de Cabanes, per via de la regidoria d'Impuls de l'Activitat Econòmica, Educació, Formació i Ocupació que du la també alcaldessa Sole Segarra, ha aconseguit, a través del pla de subvencions que atorga el Servef dins el programa EPAMER, la quantitat de 29.000 euros per a la contractació de persones aturades de llarga durada. En concret, es tracta de cinc peons i un capatàs forestal que es dedicaran, durant els 6 mesos que durarà el contracte, a netejar sendes i camins rurals.

Segons ha destacat l'alcaldessa Sole Segarra, "aquestes ajudes estan destinades a promoure la generació d'ocupació d'interés general i social per mitjà de la contractació de persones desocupades per a la realització de tasques que estiguen relacionades amb la millora de l'entorn". Aquest pla permetrà que sis aturats de llarga durada puguen treballar en un contracte a jornada completa.

Cabanes compta amb un dels termes municipals més extensos de les comarques de Castelló, i els treballs forestals que es duguen a terme ajudar a mantindré i tindre en millor condicions part d'aquest zona arbrada i ocupada per la vegetació.

Pujar