Castellano

PP: “El bipartit ignora els “tocs d'atenció” d'intervenció i incompleix la regla de la despesa”

PP: “El bipartit ignora els “tocs d'atenció” d'intervenció i incompleix la regla de la despesa”

    El govern bipartito de Cabanes, PSPV -Compromís, ha incomplit en els seus primers pressuposats la regla de la despesa en més de 277.000 euros malgrat els continus informes d'intervenció que des d'abril de l'any passat advertien del risc d'acabar l'any per sobre dels límits de despesa establits per llei.

    La portaveu del Grup Municipal Popular, Lucía García, ha lamentat avui que la “incapacitat de gestió del 'Govern de Progrés' unit al seu afany per competir entre ells per a mantenir la seua butaca via obres i inversions ha deslligat la despesa i va a fer que enguany Cabanes haja d'enfrontar-se a un pla econòmic financer”.

    García, que ha titllat “d'irresponsable” que “en lloc de tancar l'aixeta i adoptar mesures de contenció de la despesa hagen fet oïdes sordes als informes d'intervenció”, ha criticat que “aquest siga el resultat i l'herència que deixen per al municipi els primers pressupostos de l'alcaldessa socialista, Virginia Martí”. No obstant açò, la dirigent del PP “pel ben del poble” ha desitjat que “prompte puga revertir-se la situació per a evitar que la mala gestió dels partits que es van repartir l'Ajuntament puga acabar afectant no solament als comptes municipals sinó també a la qualitat de vida dels veïns”.    Pujar