29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP aposta per “la joventut i il·lusió d'Ana Obiol per a encapçalar el canvi que mereix Cabanes”

El PP aposta per “la joventut i il·lusió d'Ana Obiol per a encapçalar el canvi que mereix Cabanes” - (foto 1)

  “Des del convenciment que Cabanes i els cabanyuts mereixen un Ajuntament que els mire als ulls i treballe per retornar al nostre poble per la senda de les oportunitats i el desenvolupament; en el PP assumim el compromís de treballar de forma incansable, responsable i rigorosa per fer de Cabanes el poble que mereixen els nostres veïns allunyat del sectarisme i el llast que suposa l'esquerra”.

  Amb aquestes paraules Ana Obiol ha volgut exposar el seu contracte amb Cabanes, “un contracte que li ha portat a assumir el repte d'encapçalar la candidatura del Partit Popular de cara a les eleccions municipals programades per al pròxim 26 de maig. Així, als seus 23 anys aquesta jove estudiant que està cursant l'últim curs del grau de Treball Social, ocuparà el primer lloc d'una candidatura que ambiciona que Cabanes aposte de forma majoritària pel valor segur que suposa el PP”.

  I és que tal com ha ressenyat Obiol, “el Partit Popular és l'única opció que garanteix que la llibertat, el creixement econòmic, el respecte a la nostra tradicions i les oportunitats tornen de ple a Cabanes. El PP és el partit que més s'assembla al que els cabanyuts volen para el seu poble i farem de la responsabilitat i el treball nostres millors eines perquè els nostres veïns se sumeixen a aquest projecte, el popular, que és el projecte de tots”.

  Així les coses, la candidatura del Partit Popular de Cabanes està conformada per:

  1. Ana Obiol Belles

  2. José Manuel Nos Llobet

  3. Petru Beica

  4. Lucía García Fabregat

  5. Antonio Manuel Ruiz Mena

  6. Federico Belles Amer

  7. Daniel Nos Mateu

  8. María del Adjutorio Francisca Saura Casanova

  9. Martha Cecilia Mosquera Mosquera.

  10. Javier Llorens Muñoz

  11. Rafael Enrique Sancho Gurrea

  Pujar