8 de juliol de 2020 8/7/20

El PP acusa al PSPV de "saquejar" a les famílies de Cabanes amb la pujada dels fems

El PP acusa al PSPV de "saquejar" a les famílies de Cabanes amb la pujada dels fems - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Ana Obiol, lamenta que "la irresponsabilitat i falta de previsió del PSPV passe factura als veïns quan el PP va aplicar dues rebaixes consecutives"

  • Obiol (PP): “Ens enfrontem a una crisi i el PSPV sols sap pujar impostos. És la seua forma de sagnar encara més a les famílies a les quals saqueja de forma indiscriminada”

El Partit Popular de Cabanes ha mostrat el seu ferm rebuig al 'tasazo' imposat pel PSPV en els fems i que comportarà que les famílies paguen l'any vinent 10 euros més pel servei de recollida. “L'acord que el PSPV va adoptar aquest passat dimarts de forma unilateral obligarà als veïns de Cabanes a pagar un 13% més pels fems sense rebre cap contraprestació a canvi”.

Així ho ha considerat la portaveu del PP a Cabanes, Ana Obiol, qui ha reivindicat la “protecció i defensa de les famílies” enfront d'un PSPV “que només sap pujar impostos. Ho ha demostrat de forma reiterada i ho continua fent encara que ens enfrontem a una crisi cada vegada més present”.

Per a Obiol, “la irresponsabilitat i falta de previsió del PSPV al capdavant del consorci de fems de la zona nord no han de pagar-la les famílies de Cabanes”. La portaveu del PP en la localitat considera que “el que hauríem de fer és baixar-los els impostos als veïns, com sempre ha defensat el PP, però mai saquejar les economies domèstiques que ja estan malparades per un increment de l'atur i una desacceleració econòmica de la qual ja tothom parla”.

Des de Cabanes, “el PP seguirà al costat dels veïns enfront dels qui només volen rascar-los les butxaques”. “Ja ho vam demostrar quan vam governar, baixant-li la taxa als veïns en un moment de crisi”. En efecte, en 2011, Francisco Artola va rebaixar la taxa de fems un 20% i posteriorment, Estrella Borrás, la va rebaixar més d'un 40%. “Volem que aquestes mesures fiscals que només ataquen a les famílies cessen per un canvi de política que invertisca en els veïns”. Per al PP, tal com assenyala Obiol, “aquesta és l'única manera de garantir futur i oportunitats als qui servim, els nostres ciutadans”.

Pujar