22 de gener de 2021 22/1/21

Yaiza Capella i Àfrica Marín, Falleres Majors de la comissió Barri València

Yaiza Capella i Àfrica Marín, Falleres Majors de la comissió Barri València - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. B. València - Proclamació
  Burriana - Falles 2020 - F. B. València - Proclamació
  MÉS FOTOS
  Yaiza Capella i Àfrica Marín, Falleres Majors de la comissió Barri València - (foto 2)
  Yaiza Capella i Àfrica Marín, Falleres Majors de la comissió Barri València - (foto 3)
  Yaiza Capella i Àfrica Marín, Falleres Majors de la comissió Barri València - (foto 4)

  El casal de la Falla Barri València de Borriana es va vestir de llarg per a acollir el dissabte a la nit la proclamació de les seues màximes representants per al pròxim exercici faller. Des de les 20.30 hores, membres de la comissió van començar a omplir l'espai expectants per rebre a les seues falleres majors i corts d'honor 2020.

  Un acte, conduït per Alba Redon Ortiz i Andres Dolz Tornador (Fallera Major i Presidenta Infantil 2019), que va estar marcat per l'emoció d'arrancar un nou curs faller i la il·lusió per tots els moments que estan per vindre.

  Ja amb tot preparat i amb el president de la comissió, Marc Martí, i amb Laia Orenga en el llestos, les xicotetes i jovenetes integrants de les Corts d'Honor van anar pujant una a una a l'escenari on van ser rebudes amb aplaudiments pels seus companys. La Cort d'Honor Infantil estarà formada aquest 2020 per Blanca García Serrano, Marta Capella Hernández i Sofía Francisco Mateo. I per part seua, la Cort d'Honor de la Fallera Major la integraran Paloma Agustí Castella i Claudia Dolz Tornador.

  Una vegada presentades totes les integrants va arribar el moment de les protagonistes de la nit, Àfrica Marín Piles i Yaiza Capella Broch, Fallera Major Infantil i Fallera Major respectivament. Ambdues es van mostrar entusiasmades per la seua proclamació i van agrair als presents la seua confiança en elles.

  A totes les representants, els presidents de l'ens els van fer lliurament d'uns regals com a record del dia de la seua Proclamació, que dóna tret d'eixida als preparatius per al nou exercici faller.

  A més, aqueixa nit també es van nomenar els Padrins de la comissió per al 2020, càrrec que ha recaigut en el matrimoni format per Teresa Palmer Llombart i Domingo Rubio Esteban, comissionats els dos de fa més de 20 anys.

  Pujar