elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els xiquets de Burriana ja li han donat la carta dels Reis Mags al Chamberlain

Els xiquets de Burriana ja li han donat la carta dels Reis Mags al Chamberlain
  Galeria de fotos
  Visita del "Chamberlain" a Borriana
  Visita del "Chamberlain" a Borriana
  MÉS FOTOS
  Els xiquets de Burriana ja li han donat la carta dels Reis Mags al Chamberlain - (foto 2)
  Els xiquets de Burriana ja li han donat la carta dels Reis Mags al Chamberlain - (foto 3)
  Els xiquets de Burriana ja li han donat la carta dels Reis Mags al Chamberlain - (foto 4)

  La màgia del Nadal encara està present en el nostre dia a dia. Aquest divendres dia 3 de gener el Chamberlain ha visitat la localitat de Burriana per a què els més xicotets de la casa li entregaren les seues cartes de Les seues Majestats els Reis Mags. Els xiquets, molt il·lusionats, esperaran amb ànsia fins al dia de Reis per a veure si els seus somnis s'han fet realitat.

  L'acte ha tingut lloc en la plaça de l'ajuntament de 17.30 hores a 20 hores i també durant aquelles hores va haver-hi espectacles itinerants pels carrers de la població. De 19.00 hores a 21.00 també hi havia pintacares de Nadal en el Mercat Central.

  A més, com a novetat respecte a un altre anys un gegant de la Associació de Gegants i Cabuts de Burriana ha recollit els xuplons que els més xicotets entregaven al patge. Es tracta d'una acció emmarcada dins de la campanya "Adéu al xupó"

  Així doncs, també a les 20.00 hores en el Teatre Payà de Burriana va haver-hi una Gala solidària per a l'associació Di-Capacitat. Amb aquest esdeveniment, l'associació vol donar veu a la necessitat social d'integrar totalment a les persones amb diferents discapacitats en el seu entorn social, laboral, educatiu i familiar.

  Pujar