XIX Volta al Clot: Burriana torna a córrer en el seu paratge més emblemàtic

• Més de 160 corredors, de categoria absoluta i júnior, van travessar la línia de meta

XIX Volta al Clot de Burriana - 02
XIX Volta al Clot de Burriana - 01

El Clot de la Mare de Déu de Burriana va acollir ahir a la vesprada la XIX Volta al Clot en la qual van travessar la línia de meta més de 160 corredors de categoria absoluta i júnior.

En categoria absoluta masculina, Pedro Antonio Cabrera Pérez va aconseguir el primer lloc en finalitzar el recorregut de set quilòmetres en un temps de 23.04. La segona posició va ser per a Pablo Granell Peris amb un temps de 23.30 i el tercer lloc va ser per a Pablo Alba Sanz amb un temps de 23.43.

En dones, la primera dona classificada va ser Eva Claramonte Balaguer amb un temps de 29:24, li va seguir María Pueyo amb 29:50 i la tercera classificada va ser Sarah Montserrat García que va travessar la línia de meta en 30:10.

Per part seua, en categoria júnior masculina el guanyador va ser Joel Lázaro Alarcón, de C.E. Amics del Clot que va aconseguir completar els quasi 4 quilòmetres en 14.15, li va seguir Marc Macián Monzó amb un temps de 14.59 i el tercer classificat va ser Sergi Ferrer Ninot amb un temps de 15.51.

En júnior femení, María Safont Trujillo va ser la vencedora en completar el recorregut en 17.17, li va seguir Lidia Urbaneja Ballester amb 17.20 i el tercer lloc va ser per a Noah Mateu Carreguí Sievers que va fer un temps de 19.50.

La classificació completa ACÍ.

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Burriana va signar aquesta mateixa setmana la resolució oficial per a poder disputar-se aquesta carrera que es va desenvolupar amb absoluta normalitat i amb totes les mesures anticovid necessàries perquè el virus no fóra un impediment.

La Volta al Clot va resultar ser un èxit de participació i d'organització i ja tenen la vista posada en l'edició de 2022 en la qual se celebrarà la XX edició.

MÉS FOTOS
XIX Volta al Clot: Burriana torna a córrer en el seu paratge més emblemàtic - (foto 2)