elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent Marzà deixarà les Corts: el burrianense Vicent Granel pren el relleu

Vicent Marzà deixarà les Corts: el burrianense Vicent Granel pren el relleu
  • L'exconseller d'Educació seguirà com a diputat en el ple de juliol a l'espera de prendre possessió del seu càrrec en el Parlament Europeu

El portaveu adjunt i diputat per Castelló a Les Corts Valencianes, Vicent Marzà, continuarà exercint les seues competències a Les Corts Valencianes fins que el BOE publique la llista de noms d’eurodiputats i diputades. Segons el decret de convocatòria de les eleccions europees, eixa publicació estatal s’ha de realitzar abans del 29 de juny.

Serà en eixe moment quan Vicent Marzà, arreplegarà la seua acta d’eurodiputat i s’incorporarà com a diputat del grup parlamentari de Compromís a Les Corts, Vicent Granel.

És per això que el diputat Vicent Marzà, exercirà les seues funcions al grup parlamentari de Compromís fins que s’active la seua acta d’eurodiputat i, per exemple, assistirà esta setmana al Ple de les Corts fixat els dies 12 i 13 de juny.

En el moment en què Vicent Marzà es convertisca de forma efectiva en eurodiputat de Compromís, Vicent Granel, el pròxim en la llista del grup parlamentari de la coalició, arreplegarà l’acta de diputat a Les Corts.

Vicent Granel (Borriana, 1983)

Vicealcalde de Borriana, i regidor de Cultura, Normalització Lingüística, Arxiu, Esports i Comunicació de 2015 a 2019. Regidor de Cultura, Arxiu, Normalització Lingüística i Agricultura a l’Ajuntament de Borriana de 2019 a 2023.

 

Pujar