27 d’octubre de 2020 27/10/20

El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana

El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 1)
  • Diverses uralites del pàrquing de Mercadona al carrer Germanies s'han després i caigut sobre cotxes

MÉS FOTOS
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 2)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 3)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 4)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 5)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 6)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 7)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 8)
El vent causa la caiguda d'arbres, rebles i una trentena d'incidències a Burriana - (foto 9)

El vent ha provocat innombrables problemes aquest dilluns a Burriana: caiguda de planxes de ferro, antenes i uralites despreses; palmeres i arbres caiguts que han tallat alguns carrers, rebles, cornises, cables despenjats i alguna barana a punt de caure, són alguns exemples dels problemes ocasionats pel vent en diferents punts del municipi.

Aquestes fortes ratxes de vent registrades han provocat una trentena d'incidències, obligant els serveis de la Policia Local a mantindre's actius des de les 7.30 hores a les 20.00 hores. A última hora, de fet, la policia es va veure obligada a avisar als amos dels cotxes aparcats en la Llar Fallera ja que es temia que el mur poguera caure perquè havien caigut molts rebles.

Durant la jornada, diversos arbres no han suportat la virulència del vent, com ha sigut el cas dels dos que han caigut en el Camí d´Onda, davant de l'antiga paperera i que tallava un carril de circulació, i en el Camí Serratella amb Camí La Ratlla, o també les dues palmeres caigudes en el Camí la Ratllla d'Alqueries, just darrere de l'ecoparc i al carrer Ribesalbes que tallava el carrer.

En diverses zones del municipi el vent també ha causat deterioracions on s'han després rebles de cornises, com al carrer General Prim que la caiguda de rebles ha ocasionat danys a dos vehicles.

Els contenidors de gran grandària, en diversos punts de la ciutat, han sigut bolcats o desplaçats a conseqüència de la força del vent, per la qual cosa la Policia Local ha donat part a l'empresa encarregada, Fobesa, perquè poguera actuar, i en la C/. Xilxes un contenidor de Fobesa fins i tot ha causat danys a un vehicle.

Un altre estralls del vent han sigut causats al Carrer Germanies, on uralites del pàrquing de Mercadona s'han després i caigut sobre cotxes, i al carrer L'Illa de Ferro s'ha després del pal un cable d'Iberdrola que creuava la calçada. Fins a última hora de la jornada, la Policia Local encara estava revisant una tanca publicitària en la zona de Novenes.

Conforme ha anat avançant la vesprada el vent ha anat perdent intensitat encara que per a aquest dimarts l'avís per vent segueix actiu. No s'espera, afortunadament, que bufe amb tanta intensitat.

Pujar