18 de gener de 2021 18/1/21

Dos veïns de Burriana donen positiu en coronavirus

Dos veïns de Burriana donen positiu en coronavirus - (foto 1)
  • El president de la Federació de Falles de la localitat, que és també mèdic, envia un missatge de calma: “No són casos greus i l'Hospital no està col·lapsat”

Si aquest cap de setmana era un regidor de l'Ajuntament de Burriana qui donava positiu en coronavirus, aquest dilluns hem conegut dos casos de veïns de la localitat, tots dos relacionats amb el món faller, tal com ha confirmat el president de la Federació de Falles de la localitat, Salvador Doménech, a elperiodic.com.

El motiu, explica el president a aquest digital, és l'exposició que han tingut alguns fallers últimament, coincidint amb actes amb molta gent: “Hem estat més exposat en tindre actes multitudinaris”.

El president de la Federació de Falles, que és també mèdic, ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat als veïns: “No estem tenint casos greus ni l'hospital està col·lapsat”. A més, Salvador Doménech ha demanat col·laboració veïnal: “El millor que podem fer és quedar-nos a casa, eixir només per a l'estrictament necessari. Quanta menys gent isca, menys propagació hi haurà”, ha conclòs Doménech.

Està sent una jornada plena de missatges creuats i faules en les xarxes socials. Elperiodic.com ha parlat amb fonts de l'Ajuntament, que demanen, per favor, que només ens informem per fonts oficials per a evitar propagar una por innecessària entre els veïns.

Sobre la notícia que LIDL ha tancat aquest dilluns en donar positiu una de les seues treballadores, fonts policials argumenten que aquest tancament s'ha degut a “motius organitzatius”.

 

Pujar