28 de novembre de 2020 28/11/20

PP: "Una veïna reclama des de fa dos anys la retirada d'un contenidor"

PP: "Una veïna reclama des de fa dos anys la retirada d'un contenidor" - (foto 1)

  Al setembre de 2016, una veïna de Borriana va traslladar al consistori la necessitat de canviar d'ubicació un contenidor de brossa en el qual periòdicament s'abandonen estris i voluminosos que li bloquegen l'accés a l'aparcament. La petició segueix, passats prop de dos anys, sense resposta. L'única mesura adoptada ha sigut col·locar un forjat de seguretat per a evitar la mobilitat del dipòsit que no impedeix que neveres, fustes, sofàs o fins a cadires s'acumulen periòdicament al costat del dipòsit i enceguen l'accés al baix del seu habitatge.

  La protesta, de la qual s'ha fet ressò el Grup Municipal del Partit Popular, constata "el desistiment de funcions del PSPV. L'abandó que aquesta veïna pateix des de fa dos anys és el que Borriana arrossega en els carrers, on és necessària una campanya de conscienciació ciutadana però també una solució a la deficient neteja que provoca l'acumulació de brosses i focus d'abandó en els carrers "evitables amb un major control per part de qui ens governa".

  La denúncia del PP de Borriana no és nova. "Portem alertant d'aquesta situació des de fa anys. Ens han pujat les brosses, fins a un 110% als comerços, però la neteja segueix sent precària". I el PSPV, en lloc de reforçar el servei, es dedica a retallar-ho, tal com constata el decret d'alcaldia del passat 2 d'agost pel qual Mª Josep Safont acordava restar 18.150 euros al contracte de neteja viària.

  En opinió del Grup Municipal del Partit Popular, "seria oportú que, per responsabilitat, s'aplicara una major vigilància i control de l'estat dels nostres carrers, se supervisara la recollida de brosses i es desenvoluparen campanyes de conscienciació ciutadana, perquè si bé és palesa l'abandó en el qual el PSPV manté la nostra ciutat, mai està de més promoure iniciatives que recorden a la població horaris de recollida i punts d'abocament".

   3 comentaris
  Vecino del mar
  Vecino del mar
  10/08/2018 09:08
  Bados

  Recordar que el PP cambio la legislación pasando el tradicional pago por reserva de prohibido aparcar en los vados, como freno a la falta de espacio en las calles, por un impuesto, por que sí, a pisar la acera...suprimiendo plazas de aparcamiento en Burriana. Con actuaciones bochornosas como cambios en la zona de aparcamiento del jardín por las fachadas, para hostigar a los vecinos de las zonas y forzarlos a pedir vado. Ahora, en la oposición, se preocupan por un vado que tiene problemas con vecinos desconsiderados.

  Pujar