elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

The Troupers amenitza Burriana amb el seu renovat espectacle de circ

The Troupers amenitza Burriana amb el seu renovat espectacle de circ
  • Eixelebrats malabars, acrobàcies, clown, equilibris, màgia i trucs sense complexos, van enlluernar al públic

Galeria de fotos
Actuación The Troupers en Burriana - A la Fresqueta
Actuación The Troupers en Burriana - A la Fresqueta
MÉS FOTOS
The Troupers amenitza Burriana amb el seu renovat espectacle de circ - (foto 2)
The Troupers amenitza Burriana amb el seu renovat espectacle de circ - (foto 3)

Burirana va arrancar anit el segon cap de setmana d'estiu amb variades activitats. Ahir, el cicle de teatre d'estiu ‘A la fresqueta’ va tenir lloc l'espectacle circenseThe Troupers. La Finestra nou circ que va presentar una funció en la qual quatre artistes d'un circ clàssic es reinventen, amb un renovat espectacle d'eixelebrats malabars, acrobàcies, clown, equilibris, màgia i trucs sense complexos.

Sens dubte, l'espectacle no va defraudar al nombrós públic que es va acostar a la Torre de la Mar per a gaudir d'una nit màgica.

Aquesta nit prendrà el testimoni de l'espectacle la segona jornada del festival Burriana Sona organitzat per la regidoria de Festes, amb una nit d'estil majoritàriament roquer. Donarà principi a les 19.30h a la torre de la Mar amb els concerts de diversos grups burrianenses: amb el flamenc pop de Patxi Ojana, el rock-pop dels Fauna VIP Band i el post-rock de Black London.

Per part seua, PUNK 2 i Ponxo K seran els encarregats de rematar la nit a les 23 hores, amb el punk-rock del primer i el rock de pinzellades flamenques i surrealistes del segon.

Cal assenyalar que els esdeveniments són gratuïts, però per a assistir a les actuacions de la fresqueta i el Burriana Sona, és necessari inscriure's prèviament, per a poder controlar els aforaments del recinte. Per a això, l'Ajuntament de Burriana ha habilitat la web www.entradesBurriana.com.

Les actuacions de la Fresqueta i Burriana Sona, compleixen amb el protocol antiCovid vigent a cada moment i estan adaptades a la normativa sanitària. Per a això, el consistori ha habilitat un recinte tancat al qual s'accedeix pel carrer Torre de la Mar. En l'entrada caldrà mantenir la distància de seguretat i utilitzar gel hidroalcohólico, que es posarà a la disposició del públic assistent. Les cadires estan situades a la distància de seguretat establida i no es podran moure.

L'aforament del recinte està limitat a 400 espectadors, tots asseguts, disposant també d'un espai per a persones de mobilitat reduïda, i obrirà al públic una hora abans de cada espectacle.

Agenda per al pròxim cap de setmana

Paral·lelament, el dissabte a les 19 hores, a la Serratella, les famílies podran gaudir d'un espectacle per als més xicotets, amb una funció infantil de contacontes de Monitors.es, organitzada per la regidoria de Turisme.

Els xiquets i xiquetes que s'acosten fins al Polifuncional del barri participaran i interactuaran amb un espectacle on s'interpretaran les històries ‘La golfa de l'avi’, ‘Els fantasmes també tenen por’ o ‘L'illa de les dues cares’.

A més, com cada dissabte, la regidoria de Turisme organitza visites guiades per la ciutat. En aquest cas serà una ruta a través de la Burriana històrica, per a descobrir les petjades dels primers bombardejos de la Guerra Civil sobre la ciutat, que encara persisteixen vuitanta anys després.

La ruta, que entre altres llocs recorrerà el refugi antiaeri, explicarà els primers moments de confusió social i política, l'arribada de la guerra a la ciutat i les conseqüències dels bombardejos sobre el nucli urbà.

Les visites són gratuïtes i és necessari inscriure's prèviament en www.entradadirecta.com/product/Burriana-historica/fbclid=iwar3gfkjlrmjhpqt2ifcfpg529wvyjdmuhwan8-2azqmu3hwephtc5a6bn04.

Es poden adquirir entrades per a dos torns, un primer grup per a les 19 hores i un segon grup per a les 19.30 hores. Els grups són d'un màxim de 24 persones i l'esdeveniment està adaptat a les mesures sanitàries vigents a cada moment.

Pujar