3 de desembre de 2020 3/12/20

PP: “El tripartit incrementa les despeses però limita la seua aposta per l'ocupació a 43.000 euros més”

PP: “El tripartit incrementa les despeses però limita la seua aposta per l'ocupació a 43.000 euros més” - (foto 1)

  "El pressupost que el pacte de govern de Borriana elevarà a ple dimarts que ve 5 de desembre incrementa la despesa corrent en 714.000 euros però d'ells solament 43.000 euros aniran destinats a reforçar la partida dedicada a ocupació".

  Un any més, "es demostra quin és el compromís d'aquest pacte de butaques amb l'ocupació". D'una quantia que supera els 714.000 euros "reservar solament 43.000 euros a ampliar les oportunitats als nostres veïns constata que mai han tingut intenció alguna de generar creixement i ocupació els qui solament van venir a Borriana a repartir-se els despatxos de l'ajuntament".

  Ana Montagut, regidora del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha animat a les tres forces polítiques que "ens desgovernen" que tinguen "major sensibilitat cap als veïns als quals van garantir el rescat social". "Tenint liquiditat com tenen, disposant de fons, resulta sonrojante que solament amplien la partida d'ocupació amb 43.000 euros", ha considerat la regidora. En la pràctica, "demostra que mai va haver-hi un projecte real per a generar ocupació i constata que una vegada garantits les butaques que cada partit ocupa, el rescat ciutadà ha deixat de ser un objectiu".

  Els 43.000 euros que en 2018 ampliarien la partida d'ocupació que es xifra en 150.000 euros "han d'almenys aconseguir que Borriana desenvolupe un taller d'ocupació". Des del PP, "esperem que els tres partits que administren els diners dels ciutadans siguen capaços d'aconseguir un d'aquests programes de formació perquè, lamentablement, estem molt acostumats a anuncis i fotografies que després es tradueixen en res". L'any 2015 "Compromís va renunciar a 18 llocs de treball a través d'un taller d'ocupació". "Esperem", ha declarat l'edil, "que aquests tres partits que estan condemnant les oportunitats de Borriana siguen capaces de promoure algun projecte que genere ocupació. Aconseguir que el Consell no torne a rebutjar les nostres sol·licituds, perquè ja és un clàssic a Borriana que el 'pacte de butaques' venda la pell abans de caçar a l'ós".

   1 comentari
  Herminia la del Port
  Herminia la del Port
  02/12/2017 08:12
  A cero

  Anita, jo deixaria eixa partida a zero. L,ajuntament no te cap competencia en materia d,ocupació. Hay està el ministeri i la conselleria per a eixos assumptes.Mes valdría que eixos diners anaren a netejar les cagueraes del gossos, que ni tú Anita, ni estos hey fet molt per a evitar-ho.

  Pujar