28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP torna a oferir al tripartit un front comú per a resoldre els problemes de La Serratella

El PP torna a oferir al tripartit un front comú per a resoldre els problemes de La Serratella - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP torna a oferir al tripartit un front comú per a resoldre els problemes de La Serratella - (foto 2)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana va oferir ahir de nou als membres del tripartit "col·laboració, diàleg i compromís" per a treballar conjuntament en la recerca de solucions als problemes de La Serratella ja que passat un any de l'última assemblea, "les necessitats, en lloc de reduir-se, no paren de créixer".

  El portaveu del Partit Popular en la ciutat, Juan Fuster, va agrair ahir a l'associació la invitació que un any més ha girat al partit per a assistir a l'assemblea general de socis. "La nostra voluntat és atallar els problemes, donar respostes, i lluitar pel benestar i qualitat de vida dels nostres veïns".

  És evident, a tenor de l'ordre del dia que ahir els membres de l'associació portaven a debat, "que en lloc de reduir-se el nombre de demandes, cada any creixen pels problemes que es registren". "Ens agradaria que aquesta situació s'invertira, que es donara la volta i s'actuara per a ser eficaç i resolutiu. Però entre el passat any i est és evident que poc o gens s'ha fet. Fins i tot problemes que no existien, ara apareixen".

  La reunió de veïns celebrada ahir a La Serratella va posar en evidència l'abandó de les platges que ha impedit als veïns utilitzar en tota la seua extensió aquest front litoral. A açò cal afegir el tancament del bar de l'edifici polifuncional que opera en el sector. Aquest estiu tancat per falta de concessionaris interessats a explotar el servei per les condicions estipulades en el plec de condicions. Així mateix, la posada a punt de les infraestructures per a actuar en cas de gota freda. "L'objectiu és evitar que es produïsquen inundacions", ha recordat Fuster.

  "Tots són problemes que es poden resoldre si hi ha voluntat. I la nostra, tal com plantegem el passat any, existeix". "Creiem que treballar tots conjuntament per aconseguir el millor servei per als nostres veïns seria no solament oportú, sinó també necessari. És la nostra obligació", ha conclòs el regidor del PP.

   1 comentari
  cala
  cala
  30/08/2017 08:08
  fora pescadors

  Pese que aunque en su tiempo el sr sancerni puso una señal de no pescar en la playa que se hizo el espigon. Podrian enviar a la policia local mas a menudo para que si ponen alguna multa ( QUE NO IRIA NADA MAL) para que no se acostumbren a ir cuando NO toca a los pescadores. Son maleducados cohinos, lo hacen todo un desastre y encima te contestan , si les dices algo.... gracias.

  Pujar