3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP tendeix la mà perquè Burriana tinga servei d'infermeria escolar

El PP tendeix la mà perquè Burriana tinga servei d'infermeria escolar - (foto 1)
  • Els populars han demanat a l'alcaldessa que recapacite ja que és una figura que demanen les famílies i que ha avalat fins a la ministra socialista Celaá

El Partit Popular de Burriana ha tornat a tendir la mà a l'equip de govern perquè la localitat dispose del servei d'infermeria escolar. Tal com ha explicat hui el portaveu del PP en el municipi, Juan Fuster, “malgrat la negativa inicial, li demanem a l'alcaldessa que recapacite i tinga en compte la proposta del Partit Popular”.

El servei d'infermeria escolar ja està funcionant en localitats com Onda, Benicàssim i Segorbe i es tracta de “comptar amb un professional de la sanitat en els centres educatius” i que acompanya a l'alumnat i a les famílies en la millora d'hàbits i a reforçar la salut.

Fuster ha demanat hui a l'alcaldessa que recapacite “ja que la proposta del PP és la proposta de les famílies de Burriana que volen comptar amb aquest servei, més ara en plena crisi del Coronavirus”.

A més, recorda que aquest servei ha sigut avalat per la ministra d'Educació, Isabel Celaá, per la qual cosa “no es tracta d'una qüestió política, sinó que es tracta d'una qüestió de voluntat i de defensar els interessos generals de les famílies de Burriana”.

Els populars han presentat diverses propostes a favor dels veïns i de la comunitat educativa, com poder realitzar test serològics, o la pròpia infermeria escolar, com a manera de reforçar la seguretat “de cara a aquesta volta al col·le plena d'incertesa”, ha manifestat Juan Fuster.

Pujar