elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins

El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins
  MÉS FOTOS
  El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins - (foto 2)
  El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins - (foto 3)
  El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins - (foto 4)
  El temporal arriba amb una copiosa pedregada i provoca el tall de camins - (foto 5)

  Les previsions no s'han equivocat i a les portes del cap de setmana Burriana ha rebut un temporal de pluges i vent que cap a les 19 hores del divendres deixava un mantell blanc per tota la ciutat en forma de granissada.

  Les xarxes socials s'han fet ressò de moltes de les imatges que els veïns prenien de la quantitat de granís caigut en pocs minuts tot i que, això sí, i per sort, es va tractar de pedres menudes.

  Burriana ha iniciat el cap de setmana amb incidents com xicotetes inundacions o vies tallades al trànsit per seguretat, com és el cas dels camins Marjalet, Xamusa i Ratlla.

  També s'han tallat els accessos al Clot, de la Mare de Déu, a causa del seu creixent cabal, inclosos els accessos per la passarel·la.

  Des de l'Agència Estatal de Meteorologia s'esperen precipitacions durant el que queda de cap de setmana, així com forts vents de fins a 80 km / hora, que duraran fins diumenge.

  Pel que fa a les zones costaneres, l'AEMET preveu vents de component nord-est de fins a 7 nusos i onades que arribaran als 3 metres, per la qual cosa la Generalitat ha llançat Butlletí d'avís especial, en què demana precaució i aconsella no apropar-se a espigons , penya-segats o passejos marítims, i ha recomanat l'abstenció de practicar esports nàutics.

  Recordem que per aquest motiu l'Ajuntament s'ha vist obligat a suspendre la Mitja Marató 21k de Borriana, ja que alguns trams incloïen zones marítimes.

  La ciutat, així com la resta de la província, es manté en alerta groga, i la previsió és que aquest nivell de seguretat es mantinga fins a principis de setmana.

  Pujar