27 de gener de 2020 27/1/20

Tejedo (PP): “El PSPV puja el fem a màxims històrics per a prestar serveis mínims”

Tejedo (PP): “El PSPV puja el fem a màxims històrics per a prestar serveis mínims” - (foto 1)
  • El regidor del PP, Vicente Tejedo, defensarà a Burriana enfront a una alcaldessa del PSPV que és la sexta munícipe de Espanya que més s'ha pujat el sou

El Grup Municipal del Partit Popular defensarà demà en ple als veïns de Burriana enfront d'una pujada històrica dels fems. El PSPV porta a ple la mesura després de convertir a l'alcaldessa en la sisena munícipe de tota Espanya amb una major pujada de sou, un 29%. Precisament, la mateixa pujada acumulada dels fems que el PSPV ha imposat des de 2015 als ciutadans de Burriana.

“És vergonyós que aquest increment desorbitat de la taxa, que demà s'incrementarà en un 11,5% més, torne a carregar sobre les economies de les famílies de Burriana”. “Pagarem màxims per serveis mínims i en precari”, ha assenyalat Vicente Tejedo, regidor del PP a Burriana.

Els veïns de Burriana suporten des de 2015 una pujada encadenada de la taxa de fems. En el període 2015-19 la taxa es va incrementar un 18%. Un percentatge al qual ara se sumarà el 11,5% per a disparar la pujada acumulada a un 29,5%. “Per al cas de les empreses i activitats econòmiques ha sigut molt més lesiva. En el període 2015-19 va haver-hi negocis que van haver de pagar més d'un 115%. Ara arriba un nou increment”.

Per a Tejedo, “l'esquerra puja impostos per a pagar-se les nòmines”. I si no obté “suficients ingressos amb la taxa de fems, puja l'IBI, com demà aprovaran a Burriana, on també ens imposen un 5% més de pujada d'aquest impost”. “Al final, qui paga és el ciutadà, que en lloc de rebre rebaixes fiscals com les que el PP promou i defensa des de fa anys, rep càstigs en forma de pressió fiscal”.

Des del Partit Popular de Burriana “continuarem defensant els interessos dels veïns de la nostra ciutat. A exigir que les taxes i impostos es corresponguen amb serveis. A reclamar rebaixes enfront dels qui només imposen destralades fiscals. A pensar en Burriana enfront dels qui només es preocupen d'ocupar despatxos i cobrar les nòmines que el PSPV s'ha multiplicat”.

Pujar